|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| عشق و دوستی بحث و کفتگو درباره عشق و دوستی و یافتن دوستان جدید |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#61 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
تو شبهاي بي کسي به خدا تنگه دلم بوي بي زاري ميده بي تو اهنگ دلم منو از خودت بدون نگو از سنگ ه دلم خودت اينو ميدوني با تو يکرنگه دلم
خدایا توخود گفتی که در قلب شکسته خانه داری ، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفاکن. خدایا بی پناهم زتو جزتو نخواهم اگر عشقت گناه است ببین غرق گناهم دودست دعا برآورده ام به سوی آسمانها که تا ره برم به بال غمت رهادرآسمانها.بسوی کهکشانها ... |
|
|
|
|
|
#62 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
تو دنیای منی زندگی منی عشق منی وجود منی
و قلب و روح من مطعلق به توست عشق من به تو به ماندگاری ستاره هاست با تمام وجود و به اندازه تمامی ستاره های قلبم و به اندازه ی تمامی ستاره های اسمان دوستت دارم
So i say it in a breath , Hope my dreams will take me there To see you once again my love , where the skies are blue All the seas go coast to coast , where the fields are green Find the palce i love the most , To see you once again my love |
|
|
|
|
|
#63 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
به اندازه صداقتش دوسش دارم
|
|
|
#64 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
عزیزم،
عشق آمدنیست نه آموختنی دوستت دارم
|
|
|
|
#65 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
از جان توان بریدن آسان بود و لیکن
از دوستان جانی مشکل توان بریدن فرصت شمار صحبت کز این دو راهه منزلچون بگذریم دیگر نتوان بهم رسیدن
|
|
|
|
|
|
#66 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
تقدیم با عشق وقتي براي لحظه اي رهايم مي كني دلتنگيت امانم نمي دهد سلام برزيباي هميشه جاودان عشق زيباي افسونگري كه دل را مي ربايد و جان را در آتش بي تابي مي سوزاند... اي عشق ، با من چه كرده اي؟ و دوريت روح آشفته ام را آشفته تر مي سازد . و وقتي مي آيي وصالت چنان آتشي به جانم ميزند كه ديگر هيچ نمي دانم و هيچ نمي توانم. اي عشق ، جانم با تو پيوند خورده و جدايي از تو را تحمل نتوانم. مرا بپذير و در خود بسوزان كه لذت اين سوختن از جان شيرينم فزون تر است...
|
|
|
|
#67 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام دوست عزیز
میتونی چندتا جمله عاشقانه بگی؟(اصلا این طوری بیان کنم چند تا جمله قشنگ برای کسی که عاشقشی یا دوستش داری بگو) "میخواستم تصویر با تو بودن را نقاشی كنم، دیدم فاصله بینمان در ورق جا نمیشود، كمی نزدیكتر بیا میخواهم با تو بودن را حس كنم " |
|
|
|
|
|
#68 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
میخواستم تصویر با تو بودن را نقاشی كنم، دیدم فاصله بینمان در ورق جا نمیشود، كمی نزدیكتر بیا میخواهم با تو بودن را حس كنم
|
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#69 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
اگه صد بار دل عاشق منو خون بكنی
تو دلم غم بریزی، دردام رو افزون بكنی قهر كنی، آشتی كنی آتیش به جونم بزنی نمیگم سنگه دلت میدونم تنگه دلت |
|
|
|
|
|
#70 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#71 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
نمی نویسم ..... چون می دانم هیچ گاه نوشته هایم را نمی خوانی حرف نمی زنم ..... چون می دانم هیچ گاه حرف هایم را نمی فهمی نگاهت نمی كنم ...... چون تو اصلاً نگاهم را نمی بینی صدایت نمی زنم ..... زیرا اشك های من برای تو بی فایده است فقط می خندم ...... چون تو در هر صورت می گویی من دیوانه ام
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :1 7:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() go l![]() ![]()
|
|
|
#73 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
چه قد دوسم داري؟
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|