|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| آقايان اقایان گرامی نیز میتوانند در این تالار به بحث و گفتگو بپردازند. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#121 (لینک نوشته) | |||
|
محروم از فعالیت |
بنده فکر میکنم رابطه جنسی نه تنها در ازواج (به عنوان مهم ترین مسئله) بلکه در نیازهای بشری از مهمترین نیازهاست. شاید بعد از نیاز به خوراک و خواب مهمترین مسئله. |
|||
|
|
|
|
|
#122 (لینک نوشته) | ||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
خب من نفس ازدواج را تکامل زن و مرد میدیدم ولی با این حال باز هم قابل درک نبود و با ان مخالف بودم وای به حال اینکه بخواهیم رابطه جنسی را مهمترین عامل ان بدانیم. وقتی شیر تازه هست چه نیازی داری بری گاو بخری؟ (اگر مقصود ازدواج رابطه جنسی یا مهمترین عامل ان باشد)
|
|
|
|
#123 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
خوب این مسئله مهمترین مسئله است ولی باید جوانب دیگر هم به صورت کامل درنظر گرفته شود، مثلا جذابیتهای دوطرف برای هم و مسائل اعتقادی و تفاهم نامه هایشان.
درضمن نظریه ای است که میگوید اگر در رابطه جنسی موفقیت وجود داشته باشد احتمال طلاق بسیار پایین می آید. یعنی ارضا درست دو طرف. به هر حال شما وقتی ازواج میکنی باید هم طرفت از نظر جنسی برات جذاب باشه و هم از نظرهایی که بعد از رابطه و جذابیتهای آنچنینی باز هم ذهنت رو مشغول کنه. (مثل فکر زیبا و ...) |
|
|
|
|
|
#124 (لینک نوشته) | ||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
زیرا کسی که سن پایین داشته باشد هنوز در مسائل اعتقادی خود مشکل دارد چه برسد به اینکه هم سو دیگری را پیدا کند. ما نیز همین مقصود را داشتیم و ازدواج را تنها رابطه جنسی نمیدانیم که زود باید اجرا شود.
|
||||||
|
|
|
|
|
#125 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
خیر. معلوم نیست اینطور باشد. به هر حال روند تکامل هم دو جانبه است و همانطور که مرد رشد میکند زن هم رشد میکند. اتفاقا در این فرایند میتوانند بیشتر از دو نفر با سن و سال بیشتر به تعامل برسند و در پرورش یکدیگر ماثر باشند.
|
|
|
|
|
|
#126 (لینک نوشته) | ||||||
|
شهروند هم میهن ![]() |
در صورتی که چارچوب فکری هر دو در یک سو باشد و ادامه دهند و همینطور ما نیاز هایه مادی را نیز در نظر نگیریم همینطور رشد عقل و توانایی درک از ازدواج . شاید ازدواج افراد 12 ، 13 ساله بسیار موفق تر از ازدواج یک فرد 25 ، 26 ساله باشد. |
||||||
|
|
|
|
|
#127 (لینک نوشته) |
|
محروم از فعالیت |
خوب احتمالا همینطوره، مانند دو همسایه که با هم بسیار دوست هستند و با هم بزرگ میشوند، خوب معمولا در اکثر مسائل به اتفاق نظر میرسند.
البته 12 و 13 سال دیگر خیلی مناسب نیست. حداقلهایی هم باید در نظر گرفته شود. مثلا سن 18 سال به عنوان یک مرز. حداقل برای مرد.
|
|
|
|
|
|
#128 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
بکارت مرد پیش خودش مشخص میشه ، یه مرد وقتی به خودش مراجعه کنه و متعهد بودن نسبت به یک سری اصول رو برای خودش معنا کنه ، میتونه بکارتش رو برای خودش مشخص کنه ، کسی غیر از قاضی قرار دادن کلاه خودش وقتی پایبنده به اصولی میشه ، نمیتونه جوابگوی این مسئله باشه
اما در بکارت زنانه احساس میکنم داشتن چنین دیدی نسبت به یه زن ، مثل دیدگاهی هست که نسبت به یه کالا وجود داره ! با عرض تاسف و احترام ، اینجا دیدی که نسبت به آکبند بودن یا نبودن یه کالا هست ، تلقین میشه اونم نسبت به یک دختر !! دیدگاهی تحقیر کننده . اما این موضوع که دیگه چنین دیدی نسبت به زن تویه جامعه ما نشه ، کار زیاد داره یعنی یه جورایی قابل هضم برای جامعه و مردمی که توش زندگی میکنن نیست و ........... حرف از غریزه شد ، میخوام بگم که تویه این زمینه و بحث پیرامون سکس و مقایسه اون بین دختر و پسر حرف زیاده اما من میگم خواهشا این دیدگاه محکومانه ای که تویه این زمینه نسبت به آقایون هست رو کمی تغییر بدیم ( نه اینکه من پسر هستم و جانبگرایانه حرف میزنم ، اصلا ) . طبیعت یک مرد با زن تویه زمینه گرایشهای جنسی متفاوته ،نمیخوام توجیهی باشه بر بعضی از رفتارها و امیدوارم که چنین برداشتی هم نشه ، جدایه از کنترل رفتار و منطقی و معقولانه عمل کردن ، این جزئی از طبیعت یک مرده که با دیدن چمیدونم یه صحنه سکسی یا دیدن اندام برهنه یه زن تحریک بشه ( صحبت من سر عکس العمل بعدش نیست ، اون دیگه بستگی به شخص داره ) این جزئی از طبیعت و شرایط آفرینشی یه مرده ( شاید به خاطر مسائلی ) اما خوب در مقابل یه دختر به همین راحتی از لحاظ جنسی تحریک پذیر نیست یعنی یه دختر تمایلی به داشتن سکس به راحتی یه پسر با طرف مقابلش ( که پسر باشه ) نخواهد داشت ، میخوام بگم یه دختر باید علاقه مند باشه به پسری و زن باید عاشقانه دوست داشته باشه همسرش و تا این تمایل براش فراهم بشه ( با رضایت و میل ) . استارتر این موضوع صحبت از بکارت مردانه کردن ، من میخوام ازشون سوال کنم بکارت زنانه تویه این عصری که هستیم چه جوری مشخص میشه !؟ راههای بر طرف کردنه نداشتنه بکارت زنانه وجود نداره ، که داره . راههای داشتن سکس و حتی لذت بردن از اون از طریق مواردی که لطمه ای به بکارت زنانه ایجاد نمیکنه نیست ، که هست ( مثل داشتن سکس از راه مقعد که میتونه حتی لذت بخشتر هم باشه برای دسته ای از دختر خانومها و ......... ) پس فکر میکنم دلیل جالبی نباشه که اینطور یک طرفه به موضوع نگاه بشه . حرف آخر اینکه ، علاقه و عشق و تعهد ، میتونه دوتا جنس مخالف رو به هم جذب کنه برای با هم بودن و مال هم شدن ، تا جایی که بتونه توجیه یا بهتر بگم دلیلی برای گوشه ای از سردرگمیهای ذهنی رو در این رابطه حل کنه . شرمنده حرفام زیاد شد .
يك انسان خردمند فرصتها و شانس ها را مي سازد , نه اينكه در انتظار آنها بنشيند ( فرانسیس بیکن ) ويرايش توسط HEKTOR : 12-16-2007 در ساعت 09:01 PM |
|
|
|
|
|
#129 (لینک نوشته) | |||
|
رهگذر ![]() |
|
|||
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#130 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
از نظر من اصلا بکارت وجود نداره، نه اینکه وجود نداشته باشه، یعنی اینکه نباید اهمیت داشته باشه. هر کسی احتیاج داره که شهوت خودش رو از راه درستش خارج کنه و راحت بشه، چه دختر باشه چه پسر باشه فرقیم نمیکنه. اصلا ازدواج کاری به شهوت نداره که دخترا اینقدر ناراحتن، فقط همون تفاهمش مهمه.
ويرايش توسط محمد مهدی : 02-17-2008 در ساعت 05:45 AM |
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#131 (لینک نوشته) |
|
جل الخالق ![]() |
رنگها نشان دهنده بکارت مردانه است..
|
|
|
|
|
|
#132 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
جالب بود
البته هر کسی نظر خودشو داره اما خوب مهم دوست داشتنه و مهم اینکه تو اونیو که دوسش داری پیدا کنی من که موقع ازدواجم هیچ وقت از طرف مقابلم در باره ی اینکه که *** داشته سوال نمی پرسم حس می کنم به خودش مربوطه و اگه هم بگه سرزنشش نمی کنم نباید روی این چیزا وقت بزاریم این دیگه زندگی نیست که دخترا و پسرا ها رو تو ی یه قفس بذاریم با آزمایش بکارت جفتشون معلوم بشه مثلا خیلی خوبن این که اسمش ازدواج نیست الان واقعا من که ناراحت میشم این بحث ها رو میبینم خیلی مسخرس یهو برگردیم به قبل البته ببخشید اگه تند حرف زدم حس می کنم
|
| 4 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#133 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
اكنون دقيقا يادم نيست ولي در جايي خوانده بودم كه حيواناتي هم هستند كه hymen دارند.
اين مسئله جزوي از نوع شكل گيري اندام جنسي خانمها مي باشد و در هر كسي هم به گونه اي متفاوت است و گويا يك پنجم دختران هم ندارند.
|
|
|
#134 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
والله از طرق علمی میشه اثبات کرد..
با عرض معذرت از همه آباجیا و داداشیا بعلت اینکه مجبورم کمی رک و بی پرده صحبت کنم! در آقایان جدا از معاینه پزشکی که فرق آنچنانی با نوع رایج یعنی مشاهده اندام تناسلی مرد نداردنشاندهنده بکارت یا عدم آن در مرد است...البته این نوع تشخیص موقعی قابل اتکاست که مرد یا کاملا باکره باشد یا تعدد نزدیکی و مقاربت داشته باشد... علایم نشاندهنده عدم بکارت در مرد : 1-تغییر رنگ بنده استوانه ای شکل دستگاه گوارشی به قهوه ای یا ایجاد لکه های تیره تر از رنگ پوست در آن 2-تغییر شیب لبه ختنه گاه از رو به سطح شکم بودن به سمت پشت به سطح شکم بودن با عرض پوزش از همه داداشیا و آباجیا...خدا رو شکر بقیه اش یادم رفت...شرمنده!
گفتند که عاشق آرام نه ای/درخواب و خیال خم ابروی که ای؟/گفتند بگو،بقصد قربت گفتم/سید علی حسینی خامنه ای (سلام الله علیه) ويرايش توسط djmehr1980 : 02-27-2008 در ساعت 01:51 AM |
|
|
|
|
|
#135 (لینک نوشته) | |||
|
شمع جمع ![]() |
|
|||
|
|