|
|
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
سامي يوسف - ما هرگز تسليم نمي شويم
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
ترانه زیبا و بی نظیر هرگز تسلیم نمی شویم حرف دل تمام مسلمانان دنیا از زبان سامی یوسف در دو بیت ما هرگز تسليم نميشويم * لن نخضع * We will never submit ما هرگزترک نميکنيم * لن نرحل * We will never leave ما هرگز ساکت نميشويم * لن نسکت * We will never be silenced ما هرگز فراموش نميکنيم * لن ننسي * We will never forget |
|
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
.:: ترجمه و دانلود ترانه های سامی یوسف ::.
عید مبارک تضرع Supplication حسبی ربی محمد (ص) سعی کن گریه نکنی عبادت آزاد مادر المعلم امت من مناجات یا رسول الله هرگز تسلیم نمی شویم دعا خواندن |
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
Trynot to cry littleone گریه نکن کوچک من You’re not alone تو تنها نیستی I’ll standbyyou من در کنارت خواهم ایستاد Try not to cry littleone گریه نکن کوچک من قلب من سنگ توست My heart is your stone که من با تو پرتابش می کنم I’ll throw with you |
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
****Lenny **** You, you’re not aware تو ... ، تو خبر ندارینيست That we’re aware اما ماحواسمان هست Of your despair كه شايد نااميد شوي Your nightmares will end كابوسهاي تو به پايان خواهد رسيد This I promise, I promise اين راقول مي دهم ، قول مي دهم |
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
|
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
جالبه دستت درد نکنه
بعضی هاشو نمی دونستم
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
خواهش میکنم هستی جونم ! سعی میکنم تاپیک خوبی بشه و تمام اطلاعات سامی رو اینجا بزارم !
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
****Lenny **** No llores, no pierdas la fe گريه نكن ، ايمان خود را از دست نده La sed la calma el que haze, Agua de la arena كسي كهآب را از سنگ بيرون مي آورد Y tu que te levantas con orgullo entre las piedras هماناست كه عطش را فرو مي نشاند و تو هماني هستيكه باوقار از ميان سنگها بيرون مي آيي Haz hecho mares de este polvo درحاليكه اقيانوسي از اين ريزش پديد آوردي |
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
ببخشيد اينجا قرار آهنگ بزارين از اين جناب سامي يا شعر بگين...!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست / هر کسي نغمه خود خواند و از صحنه رود / صحنه پيوسته به جاست / خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد ************************** براي تشکر از اين پست از کليد تشکر استفاده کنيد زبان اصلي سايت فارسي است ; لطفا" فارسي تايپ کنيد ![]() ![]() |
|
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
مرسي
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
دوست گرامی هم متن آهنگ هم دانلود اهنگاش و هم عکساش !
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| یوسف, سامی |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|