|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
دنبال یک مشاور خانواده خوب برای حل مشکل خواهرم با همسرش می گردم. اگر تجربه ای در این رابطه دارید لطفاً اینجا بگید که هم من و هم دوستانی که ممکنه همین سوالو داشته باشند، استفاده کنند؟ |
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام دوست عزیز
به نظر من که دقیقاً نمی شه گفت کی بهترین مشاور ایرانه اما بر اساس تجربه ای که من و همسرم داشتیم . آقای مهدی آریافر رو بین همه مشاورایی که رفتیم تایید می کنم چون بر خلاف بقیه مشاورا پیشنهاد نکرد که برید از هم جدا بشید. ما دو سال پیش رفتیم پیش ایشون. حکایتشم جالبه که رفته بودیم دادگاه خانواده برای طلاق اقدام کنیم که آقای قاضی ایشونو پیشنهاد داد. من و همسرم مشاوره زیاد رفته بودیم و به خصوص چون هردو تمایل داشتیم تا از هم جدا بشیم زیاد زیر بار پیشنهاد قاضی نمی رفتیم. اما ایشون متقاعدمون کرد که این مشاور رو هم تست کنیم . آقای آریافر یه فرصتی رو فراهم کرد تا هم من و هم شوهرم بتونیم خوب در مورد رابطه مون فکر کنیم و هر دو مسئولیت اشتباهاتمون رو بپذیریم. چون باید اعتراف کنم که من خیلی یه دنده بودم و اصلاً زیر بار این حرفا نمی رفتم. از طرفی با وجود اینکه ایشون مرد هست اما خیلی بی طرفانه مشاوره می داد و این باعث می شد تا کارهایی که می گه با جون و دل انجام بدیم. البته بعد از چند جلسه که می رفتیم دفترش؛ تازه فهمیدیم که مشاور معروفیه . خوبیشم اینه که منشیش طوری وقت مشاوره می ده که مراجعین دیگه شمارو نبینند واین خیلی حس خوبیه که آدم مدام استرس نداشته باشه که مبادا دوستی یا آشنایی اونو اونجا ببینه و از وضعیت زندگیش با خبر بشه. ويرايش توسط mohanashadi : 10-19-2012 در ساعت 11:43 PM |
|
|
|
| 3 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
سلام آقا مهرداد چون دقیقاً مشخص نکردید که مشکلتون در چه زمینه ای هست من بر اساس اطلاعاتی که دارم اسم چند تا از مشاورین خوبی که یا خودم می شناسم یا در موردشون زیاد شنیدمو می گم امیدوارم که مفید واقع بشه. در رابطه با مشکلات بین زوج های جوان دکتر عیسی جلالی خیلی معروفه و کتاب هم زیاد داره در این مورد. بعضی از مشاورا هم مثل همین موردی که مهنا جان گفتند یعنی دکتر آریافر در زمینه خیانت همسران و حل مشکلات روحی و روانی خیلی ازش تعریف می کنند. خانم دکتر نازنین اشراقی هم در رابطه با روابط زناشویی و روابط جنسی میان زوج ها خیلی خوب مشاوره می ده. امیدوارم که مشکل شما و خانمتون بخوبی و خوشی حل و فصل بشه
ويرايش توسط nirvanakazemi : 10-19-2012 در ساعت 02:55 PM |
|
|
|
| 3 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
در تهران مشاور خوب همین دکتر آریافر هست که دوستان اشاره کردند چون استاد خودمون هم در دانشگاه فردوسی ازش زیاد تعریف می کنه و میگه روش متفاوتی رو در مشاوره ارائه می کنه
اما در شهر ما یعنی مشهد خانم دکتر پارمیس بهادری هست که واقعاً معرکه است و خودم از نزدیک شاهد بودم که چطوری زندگی از هم پاشیده دختر داییم و همسرشو که هیچ کس به نجاتش امیدی نداشتو بهبود بخشید. ويرايش توسط golnar20 : 10-19-2012 در ساعت 03:56 PM |
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
بر اساس تجربه خودم و اطرافیان،مشاوران زیر همگی کارشون خوبه
- دکتر ناصر فروزانفر - دکتر نسترن شالچی - دکتر مهدی آریافر - دکتر عیسی جلالی - دکتر ساغر بهبودی من مشکلم با خانمم در ارتباط با عدم درک متقابل بود که برای مشاوره نزد دکتر شالچی رفتیم و بسیار هم از کارش رضایت داشتیم |
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
دکتر آریافر بصورت تخصصی در مسائلی که به خیانت همسران و افت روحی مربوط می شه مشاوره می ده و از این جهت هم مشاور موفقی هست اما در رابطه با افسردگی و یا ترس و استرس من خانم دکتر ساغر ابراهیمی را ترجیح می دم چون تخصصش در همین رابطه است و خیلی هم آگاه و با دانش هست. در زمینه تربیت فرزندان و مسائل خانوادگی هم دکتر رامتین شاهسواری بسیار خوب هست
|
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
دوستان میشه ادرس دکتر اریافر رو بنویسید ممنون میشم
|
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) | |||
|
اللهم عجل لولیک الفرج ![]() |
ادرسشون رو نمیدونم اما سایت رسمی ایشون و شماره تلفنشون رو دارم دکتر مهدی اریافر شماره تماس جهت تعیین وقت مشاوره حضوری یا تلفنی در دفتر تهران ( ساعات تماس روزهای شنبه تا چهارشنبه ۱۳ الی ۲۰) ۲۲۳۹۴۶۹۴ - ۲۲۳۹۴۶۹۵ سایت رسمی دکتر مهدی اریافر و سینا تهرانی سایت رسمی سینا تهرانی و مهدی آریافر | درس زندگی
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
دستتون درد نکنه یه دنیا ممنون
|
|