|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| پای درد دل شما پای درد دل شما هم میهنان عزیز. به عبارتی هر چه میخواهد دل تنگت بگو! |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
یه جمله پر معنی که تازه شنیدی ، خودت گفتی ، از شخص مهمیه به ما هم بگو فرقی نداره در چه زمینه ای هست ... علمیه ؛ داستانی ؛ شاعرانس ؛ غم انگیزه ؛ عاشقانس یا الکیه یا .... خلاصه باید ویبره داشته باشه !!تکون بده!! جوری که بخوریم زمین ! ![]() شاید سرمون به جایی بخوره درست بشیم... ![]() شاید (تاکید میکنم ؛ یک جمله ، نه چند تا چند تا با هم ... چند تایی مینویسی کسی نمیخونه ؛ در ضمن بقیه چی بنویسن ؟؟) ![]() ![]() ![]() اولیش هم خودم مینویسم: کاش غم و غصه هم قیمتی داشت ، مجانی است لعنتی ، همه می خورند
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
Coral Queen ![]() |
تائید
![]() +تاپیک مشابه یافت بشه ادغام میشه تاپیک....
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
دختری ازجنس بلور ![]() |
کارگري خسته سکه اي از جيب جليقه کهنه اش در آورد تا صدقه دهد،جمله اي روي صندوق ديد و منصرف شد .... صدقه عمر را زياد ميکند !!!
|
|
|
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
مرد ايراني به زن آلماني خود درهنگام طواف كعبه گفت اگر اينجاگم شدي فقط بگويا اباالصالح ،زد زن گم شد با زبان بي زباني داشت يا اباالصالح را تمرين ميكرد،ناگاه مرد نه قدبلند نه قد كوتاه جلويش ظاهر شد گفت چه ميخواهي؟زن گفت گم شدم،مردگفت تسبيحم را بگيردنبالم بيا،تابه خيمه گاهت ببرم.....................
|
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
خسته بود، خسته از من، از تو
از هزاران عاشق ديگر او شكست ! من ديدم و ندانم چرا آرام گشت؟ شيشه ها خشكيد؟ روي شيشه كي نوشت ؟ امروز هوا آفتابي است
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
من اینجام...
خدااا خدمات بعدازخلقتت کجاست پس!؟ |
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
به یک معتادنیازمندم،
جهت کشیدن دردهایم |
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
عشق بازی ای است که دو نفر می توانند بازی کنند و هر دو پیروز شوند.
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
مي ترسم كه حيوانات، انسان را به صورت موجودي همنوع خود كه عقل سليم را گم كرده است بدانند!
|
|
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
هنگامی که دچار مشکلی میشویم رو به سوی خدا میکنیم و فریاد میزنیم «خدایا ! آیا از مشکلات من خبر نداری ؟» چرا هنگامی که کاری اشتباه انجام می دهیم رو به سوی خداوند نمی کنیم که : « خدایا ! آیا اشتباهات مرا نمی بینی ؟»
|
|
|
|
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
انقدر از تنهایی نترس. تو تنهایی وارد این دنیا شدی.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
خدآیا
اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست ِ کَمـ نمی گیرد ! |
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
ببــــخش باران ببــــخش که تو می باری و ما شســـــته نمی شویم .
![]() |
|
|
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
سَــركِــش ! ![]() |
دقت کردین !؟ دل میگه آره، تجربه میگه خفه…
بـَد دهنم ، بی ادب نیستم .. وَحشیم ، بی رحم نیستم تـَکپرم ، مغـرور نیستم .. خود خواهم ، پُر توقع نیستم رُکم ، دروغـــگو نیستم .. ساکـِـتم ، لال نیستم کلـه خــَرم ، بیشعور نیستم ! خـلاصه ... خــودمــــم ، واقعی ! |
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
امشب ؛
هنگام خوابیدن با خود قدری فکر کنیم … امروز چه کرده ایم که فردا لایق زنده ماندن باشیم … |
|
|
|