|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
♕ ![]() |
![]() ![]() الیزابت باتوری که از خانواده شاهنشاهی مجارستان بود، بعد از آشکار شدن جنایتهایش در سال ۱۶۱۰ میلادی در قصرش زندانی و بعد از۴ سال به مرگ طبیعی در گذشت. |
|
|
|
| 8 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
خدا رو شکر الان نیست
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
600 تا؟
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
ســـــایه روشـــــن ![]() |
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
کشتن جسم .............محکوم است ولی کشتن روح فرد زنده چطور؟
|
|
|
|
|
|
#6 (لینک نوشته) |
|
جنگجوی بی سپر ![]() |
دراکولا هم مجاری بود ؟ ربطی هم به این داشته آیا ؟
حالا اینکه میکشته زیاد تعجب بر انگیز نیست ... بالاخره قاتل بالفطره بوده و کار قاتل بالفطره کشتنه ...... ولی حمام کردن در خون طرف دیگه نهایت سیاهیه ..... میگن با دیدن خون قلب آدم سیاه میشه و آدم دلش سنگی میشه .... این دیگه به مرمر زمان دیگه رحم و نرمی تو وجودش نمونده و شده سراسر سیاهی و نفرت ..... بهرحال خدا از سر تقصیرات این مرده شور برده هم بگذرد انشالله ![]()
|
|
| 3 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#7 (لینک نوشته) | |||
|
مدیر تالار تاریخ ![]() |
کنتس باتوری تصور می کرد با حمام کردن در خون دختران جوان می تونه از پیر شدنش جلوگیری کنه به خاطر همین با قول دسمتزد بالا دخترانی رو به عنوان خدمتکار استخدام می کرد و بعد با ابزار های خاصی که طراحی کرده بود بدنشون رو سوراخ می کرد و پوستشون رو میکند و آویزون می کرد تا تمام خون شون خارج بشه
البته از کنتس باتوری بد تر هم هست ![]() see this: http://forum.hammihan.com/thread28604.html
![]() ويرايش توسط Archimonde : 01-29-2012 در ساعت 06:30 PM |
|||
|
|
|
| 3 نفر نوشته را پسندیده اند : |
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
هرکی یجورتفریح میکنه دیگه ..................نه؟(امیدوارم شب خوابم ببره)
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
مثل هیچکس ![]() |
بعضی وقتها آدما از قدرت و داشتن پول زیاد روانی می شن . اینم زندگی خوبی داشته لابد یه آدمی هم یه چیزی پرونده گفته اگه اینکارو بکنی حالا حالا ها زنده میمونی و کیف می کنی .
![]() خدایا سرد_این پائین از اون بالا اگه میشه نگاه کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایا سرد_ این دستام ازون بالا خودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه تمومش کن دیگه بسه ، شدم از زندگی خسته یه زخمی دارم از دردش میسوزم و میخوام ، میخوام بمیرم یه زخمی دارم از دردش هنوزم که هنوزم من میسوزم خدایا من دارم میام یه کم با من مدارا کن شنیدم گرم_ آغوشت اگه میشه منم یه گوشه جا کن میدونم گرم_ آغوشت اگه میخوای منم یه گوشه جا کن دیگه از دنیا بریدیم دلامون خیلی گرفته تو کجایی که ببینی همه جا رو غم گرفته |
|
|
|