تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > کامپیوتر و فناوری اطلاعات > اینترنت و فضای مجازی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن بازی آپلود سنتر علامت گذاری بفرم خوانده شده موضوعات بی پاسخ! موسیقی
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده میکروبلاگ کاربران آنلاین گروه ها

اینترنت و فضای مجازی بحث ها های عمومی و تخصصی راجع به شبکه جهانی و امنیت

آخرین موضوعات فعال << سوال فیزیک ، help me >>    عرض ادب    راه حـل های سـاده اما بدردبخـور !‎ + تصاویر    قرار عمومی اصفهان / 3 خرداد / متفاوت، همراه با جشنی با شکوه    عکسهایی که خودم گرفتم    خوش آمد به کاربران تازه وارد    یک پرسش از کاربران    لحظه های عاشقانه در خیابان های فرانسه و ایتالیا/عکس    تاریخ به روایت شاهنامه    قبرهاي دو طبقه و قوانين محير العقول!    اونایی که دلتون شاده ما هستیما!!!!!!    بحث و گفتمان عمومی انتخابات    پاتوق تازه وارد ها    عکس هایی از یک دنیا خاطره.......    ♦▬♦ مسابـــــــــــقه ورزشکار شناسی ♦▬♦    تولدملخ آخ ببخشید كنسل    هر کی حیوان خانگی داره بیاد تو    خبرگزاری هم میهن    ???? آكريلاميد چیست‏    روان‌شناسی فرزندان طلاق    مرفه بودن مساوی متهم بودن!    پورشه 918 اسپایدر، مهار ناپذیر پاک +تصاویر    یادداشت فرهنگی اجتماعی روز    دانشجویان عمران و معماری    دسر ژله بستنی پرتقالی   

پاسخ

LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 01-07-2011   #1 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض دروغهای شایع اینترنتی

دروغهای شایع اینترنتی
سلام دوستان

در این تاپیک سعی میکنیم دروغهای شایع اینترنتی را که به طور روزافزونی در حال زیاد شدن هستند را بیان کرده و با ارائه مدارک مستدل و شواهد کافی پوچ بودن آنها را اثبات کنیم.

دوستان توجه کنند که این تاپیک فقط مربوط به دروغهای شایع شده در اینترنت است و موارد دیگر خارج از اینترنت مد نظر نمی باشد.

کوه ها با همند و تنهایند
همچو ما با همان و تنهایان

ويرايش توسط commodor : 01-07-2011 در ساعت 05:47 PM
commodor آفلاين است   پاسخ با نقل قول
4 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 01-07-2011   #2 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : دروغهای شایع اینترنتی

مطلب شایع شده:کوه پردیس

دروغهای شایع اینترنتی

ایران را بیشتر بشناسیم، نام این کوه باستانی پردیس - Iran Mountain Pardis است در حومه شهرستان جم از توابع عسلویه استان بوشهر و در نیمه های راه بندر کنگان به فیروز آباد شیراز قرار دارد. نکات قابل توجهی که در این کوه باستانی وجود دارد:
1- قله این کوه نزدیک ترین نقطه زمین به خورشید است چون بالاترین ارتفاع در نزدیکی خط استواست.

2- آتشکده فوق العاده باستانی که در قله کوه قرار دارد، محل تولد و غسل تعمید پدر جمشید جم است.

3- مغناطیس فوق العاده قوی کوه در جهان زبانزد عام و خاص است و اگر در فاصله 50 تا 100 متری کوه یعنی
تقریبا انتهایی ترین نقطه مشخص اسفالت با ماشین توقف کنی و ترمز دستی را بخوابانید، ماشین بجای سر
پائینی به نرمی به سمت کوه کشیده می شود که البته همین مغناطیس برای رانندگان نا آشنا بسیار دردسر ساز بوده و تا کنون تعداد زیادی از خودروها بی اختیار با کوه تصادف کرده اند.

4- پوشش گیاهی منطقه نوعی خار بیابانی گرمسیری منحصر به فرد است که خواص دارویی فراوان دارد و عسل حاصله از منطقه تماما" پیش خرید چند کارخانه داروسازی بزرگ جهان است یکی از ترکیبات اصلی مسکن Advil که یکی از بهترین قرص های شناخته شده برای ناراحتی های اعصاب و دردهای میگرنی است از همین عسل تهیه می شود.

5- این منطقه خرمای ویژه نیز تولید می کند که به نام خرمای خصه معروف است و کاملا در شیره خود غرق می شود یعنی یک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شیره می شود و اندازه این خرما اندازه آلبالو بود و به جهت همان خواص دارویی منطقه تماما" برای ساخت قندهای رژیمی برای بیماران دیابتی صادر می شود، نکته جالب دیگر رویش درخت زیتون در دامنه شمالی کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهای چاهه و دره پلنگی می باشد که در آب و هوای آن منطقه بسیار بعید می نمود.

فعلا" سندی برای قدمت چاهه و دره پلنگی وجود ندارد ولی علائم مشهودی از غار نشینی مشاهده، و فسیل های مختلفی در این منطقه به وفور پیدا شده است.

6- در لایه های زیرین این کوه معدن عظیمی از آب خنک و فوق العاده سالم وجود دارد، آن هم در اطراف عسلویه!
مردم چاهه و جم، کوه پردیس را فوق العاده مقدس و محترم می شمارند، و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا یکی از اولین مکانهایی بوده که نفت در آن سوزانده شده است.

با افتتاح جاده فیروز آباد به عسلویه توسط پتروشیمی، رفتن به این منطقه خیلی میسر تر و راحت تر شده است. پتروشیمی با تاسیس سه شهرک بزرگ در این منطقه اقدام به تاسیس فرودگاه جم نموده و چهارشنبه هر هفته یک پرواز به مقصد جم انجام می شود که امکان بسیار خوبی برای سفر به این منطقه اعجاب انگیز است.

دیگر خواص خارق العاده

از جمله خواص خارق العاده این کوه در کمک به درمان مبتلایان به ایدز می باشد. به خاطر نزدیکی این کوه به
خورشید امکان رشد و نمو ویروس های بیماری زا از جمله ویروس HIV در این کوه صفر می باشد. پزشکان
متخصص بریتانیایی در موسسه Imperial Medical College در شهر لندن اخیرا در مقاله ای در روزنامه تایمز ضمن
بر شمردن این خاصیت از سازمان ملل درخواست نموده اند تا نام این کوه را به ANTI-HIV Mountain تغییر دهند.
ضمنا دکتر Tim Hopkins رییس موسسه فوق و دارنده مدرک فوق تخصص در رشته ایمونولوژی و ویروس شناسی
درخواست ایجاد شهرک های درمانی برای مبتلایان به ایدز در این منطقه نموده است. وی معتقد است با اسکان
مبتلایان به ایدز در این منطقه پس از حداکثر مدت 18 ماه هیچ نشانه ای از بیماری در این مبتلایان دیده نشود.
خواص درمانی دیگر این کوه که زبانزد همه متخصصین mountain therapy (کوه درمانی)است .
خواص مغناطیسی این کوه باعث تخریب سلولهای سرطانی شده و به همین دلیل متخصصین بسیاری بیماران سرطانی را به کوهنوردی دراین کوه توصیه می نمایند.
مدیکال کالج ایالت ایاهو آمریکا نیز طی تحقیقی خواص درمانی این کوه را تایید نموده است.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دلیل کذب بودن آن:

در ویکی پدیا این خصوصیات برای آن گفته نشده؟؟؟؟
!!کوه جم - ویکی‌پدیا
در ضمن یکی از وبلاگها آن را شایعه دانسته با ذکر دلیل که برای اطلاع میگذارم

• بر خلاف ادعای شایعه: کوه پردیس (جم) نزدیک‌ترین نقطه زمین به خورشید نیست
    حتی اگر ادعای شایعه را پذیرفته و نزدیکی به خط استوا را ملاک قرار دهیم؛ کوه پردیس(جم) هم از کوه چیمبورازو (Chimborazo) کوتاهتر است و هم نسبت به آن از استوا دورتر است.
    مکان جغرافیایی کوه پردیس (پوزه پدری) به نقل از کمیته یکسان‌سازی نام‌های جغرافیایی سازمان نقشه برداری کشور:
    عرض 27°48'16" شمالی و طول 52°17'19" شرقی (منبع)
    ارتفاع «دقیق» کوه پردیس برای ما مشخص نیست، اما می‌دانیم که ارتفاعش قطعا از دماوند (5610 متر) کمتر است! و در مدار 27°48' شمالی قرار دارد. ارتفاع کوه چیمبورازو بیشتر است (6268 متر) و در نزدیکی استوا (1°28' درجه جنوبی) قرار دارد.
    جالبتر آنکه کوه اورست با ارتفاع فوق‌العاده‌ی 8848 متر در مدار 27°59' قرار دارد که فقط اندکی از کوه پردیس شمالی‌تر است.
    حتی اگر نقشه نمایش ارتفاعی بندر کنگان تهیه شده توسط سازمان نقشه برداری کشور (سال 1387) را ببینید، ارتفاعات نزدیک به محل این کوه (در غرب جم) حداکثر 1406 متر هستند. کوه دیگری در شرق نقشه قرار دارد که از کوه پردیس جنوبی‌تر است و ارتفاعش 1559 متر نوشته شده است. بنابراین حتی در همان منطقه کوه پردیس از این لحاظ شاخص نیست.
    اما تعیین نزدیکترین نقطه زمین به خورشید ساده نیست: چرخش زمین به دور خورشید بیضوی است و فاصله آن با خورشید در طول سال عوض می‌شود. به علت تمایل محور چرخش زمین، خط استوا نیز نسبت به خورشید مایل است و در طول سال مناطق مختلف زمین به خورشید نزدیک می‌شوند. به علاوه زمین کاملا گرد نبوده و نزدیک استوا برجسته‌تر است.
    ویکی‌پدیا: چیمبورازو - جغرافیای ایران - دماوند - اورست

• برخلاف ادعای شایعه: دکتری به نام Tim Hopkins یا مشابه آن در کالج ایمپریال لندن وجود ندارد.
    البته Imperial Medical College هم وجود ندارد، ولی احتمالا منظور دانشکده پزشکی Imperial College واقع در لندن است. در هر حال اگر از امکان جستجوی افراد در این کالج استفاده کنید، نزدیکترین نتیجه، فردی به نام Timothy Hopkins است که یک دانشجوی کارشناسی(!) رشته فیزیک(!) است.

• برخلاف ادعای شایعه: داروی آدویل (Advil) از عسل تهیه نمی‌شود.
    ماده اصلی تشکیل دهنده آدویل، ایبوپروفن (ibuprofen)نام دارد. این ماده به صورت شیمیایی از ماده‌ای به نام isobutylbenzene (نام دیگر: 2-methylpropylbenzene) بدست می‌آید که خود از مشتقات نفت خام است.
    اطلاعات بیشتر

• برخلاف ادعای شایعه: عبارت ANTI-HIV mountain فقط در همین شایعه پیدا می‌شود
    جستجوی گوگل به دنبال این عبارت چیزی به جز همین شایعه را برنمی‌گرداند. نه در تایمز و نه هیچ کجای دیگر.

• مشخص نیست که: این کوه دارای خواص مغناطیسی هست یا خیر.
    اگرچه اظهار نظر قطعی درباره این ادعا ممکن نشد، اما به احتمال زیاد این مطلب نیز صحت ندارد:
    محتملا ادعای مغناطیسی بودن ناشی از نوعی خطای چشم است که به Gravity Hill مشهور است. در این پدیده که به علت پنهان شدن افق به وجود می‌آید، انسان در تشخیص شیب جاده دچار اشتباه شده و سرپایینی را سربالایی تصور می‌کند. گاهی این خطای چشم آنقدر قوی است که حتی اگر علت آن را بدانید باز هم تعجب آور است.
    این پدیده در بسیاری نقاط دنیا گزارش شده است و اتفاقا معمولا به نیروی مغناطیسی یا نیروهای ماوراء الطبیعه ربط داده می‌شود.
    لیست نقاط دارای این ویژگی در ویکی‌پدیا - درمورد این پدیده از دانشگاه California Riverside

منابع:

1. سازمان نقشه برداری کشور: اطلاعات کوه پوزه پدری (پردیس) و نقشه نمایش ارتفاعی بندر کنگان (فارسی)
  2. ویکی‌پدیا: چیمبورازو - جغرافیای ایران - دماوند - اورست (انگلیسی)
  3. جستجوی افراد سایت کالج امپریال لندن (انگلیسی)
  4. اطلاعات داروی آدویل (ایبوپروفن) در سایت Royal Society of Chemistry (انگلیسی)
  5. لیست نقاط پدیده Gravity Hill در ویکی‌پدیا (انگلیسی)
  6. درمورد Gravity Hill از دانشگاه California Riverside (انگلیسی)
قديمي 01-07-2011   #3 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

دروغ شایع شده:

وصیت نامه چارلی چاپلین:
جرالدين دخترم،از تو دورم،ولي يک لحظه تصوير تو از ديدگانم دور نمي شود.اما تو کجايي؟در پاريس روي صحنه ي تئاتر پر شکوه شانزه ليزه...اين را مي دانم و چنان است که در اين سکوت شبانگاهي،آهنگ قدمهايت را مي شنوم. شنيده ام نقش تو در اين نمايش پر شکوه،نقش آن دختر زيباي حاکمي است که اسير خان تاتار شده است.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دلیل کذب بودن
:

1-نویسنده ی نامه جعلی چاپلین به دخترش یک ایرانی بنام فرج لله صباست که تقریبا همگان بجز سایتهای معتبر از موضوع ان باخبرند :
سايت کتاب_ الهه خسروي يگانه: کمتر کسي پيدا مي شود که نامه تاريخي چارلي چاپلين به دخترش را نخوانده باشد. « دخترم جرالدين ! اينجا شب است. همه سربازان بي سلاح خفته اند...» نامه اي که حداقل به سه زبان زنده دنيا ترجمه شد و سي سال دست به دست چرخيد. در مراسم رسمي و نيمه رسمي بارها و بارها از پشت ميکروفن خوانده شد و مردم کوچه و بازار با هر بار خواندن آن به لبخند غمناک چاپلين انديشيدند که جهاني از معنا را در خود نهفته داشت. اگر بعد از اين همه سال به شما بگويند اين نامه جعلي است چه مي گوييد؟ لابد عصباني مي شود و از سادگي خودتان خنده تان مي گيرد. حالا اگر بگويند نويسنده واقعي اين نامه سي سال است که فرياد مي زند اين نامه را من نوشتم نه چاپلين و کسي باور نمي کند چه حالي به شما دست مي دهد؟ فکر مي کنيد واقعيت ندارد؟ ديگراني مثل شما هم سي سال است به فرج الله صبا نويسنده واقعي اين نامه همين را مي گويند: واقعيت ندارد. اگر چه سال ها پيش هوشنگ گلمكاني به داد اين همكار قديمي رسيد و در مجله فيلم اشاره كوتاهي به اين موضوع كرد(اين را بعدتر فهميدم)
فرج الله صبا نويسنده و روزنامه نگار کهنه کاري است. او سال ها در عرصه مطبوعات فعاليت داشته و امروز ديگر از پيشکسوتان اين عرصه به شمار مي رود. داستان اين سوءتفاهم که به قول خودش يک نوع خرافه روزنامه نگاري است ، براي نخستين بار نيست که از زبان او روايت مي شود اما اميدوار است که آخرين بار باشد. آخر حالا سي سالي مي شود که چاپلين وبال گردن او شده است.
سردبير مي گويد هيچ مي دانستي نامه چارلي چاپلين به دخترش که سال هاست در ايران دست به دست چرخيده جعلي است ؟ » شاخ هايم کم کم در حال سبز شدنند.
ـــ به فرج الله صبا زنگ بزن و ماجرا را زنده کن.
نه فايده اي ندارد. شاخ هايم ديگر درآمدند. فرج الله صبا استاد خيلي از ما روزنامه نگارهاي تازه به دوران رسيده است. چه در قالب تحريريه هاي مختلف و چه در کلاس هاي آموزش روزنامه نگاري مثل مرکز مطالعات و تحقيقات رسانه ها. يادم هست در همين کلاس هاي رسانه زماني که هيچ کس زويا پيرزاد و داستان هايش را نمي شناخت کتابش را دست گرفت و خط به خط برايمان خواند تا به ما موجز نويسي را ياد بدهد. بماند که کتاب را هم از او گرفتم و هنوز پس نداده ام. حالا باورم نمي شود دست به جعل چيزي مثل نامه چارلي چاپلين بزند. تلفن را که بر مي دارد تا خودم را معرفي مي کنم مي شناسد: هان! خسروي جان! حالت چطوره؟
من که جرات ندارم بحث جعلي بودن نامه را پيش بکشم. من و من مي کنم و آخر سر مي گويم : استاد! درباره نامه چارلي چاپلين مي خواستم...
با شلوغي و حرارت هميشگي اش حرفم را قطع مي کند تا بگويد: ول کن دختر! اين نامه چارلي چاپلين سي سال است بيخ گريبان ما را گرفته است و ول نمي کند. آن نامه را من نوشتم نه چاپلين خدا بيامرز. چارلي بيچاره روحش هم خبر نداشت. آن نامه فقط زاده تخيل من است.
و ماجرا آغاز مي شود. ماجرايي که باز مي گردد به يک روز غروب در تحريريه مجله روشنفکر: «سي و چند سال پيش در مجله روشنفکر تصميم گرفتيم به تقليد فرنگي ها ما هم ستوني راه بيندازيم که در آن نوشته هاي فانتزي به چاپ برسد. بهرحال مي خواستيم طبع آزمايي کنيم. اين شد که در ستوني هر هفته نامه هايي فانتزي به چاپ مي رسيد. آن بالا هم سرکليشه «فانتزي» تکليف همه چيز را روشن مي کرد. بعد از گذشت يکسال ديدم مطالب ستون تکراري شده. يک روز غروب به بچه ها گفتم مطالب چرا اينقدر تکراري اند. گفتند: اگر زرنگي خودت بنويس! خب ، ما هم سردبير بوديم. به رگ غيرت مان برخورد و قبول کرديم. رفتم توي اتاق سردبيري و حيران و معطل مانده بودم چه بنويسم که ناگهان چشمم افتاد به گراوري که روي ميزم بود و در آن عکس چارلي چاپلين و دخترش چاپ شده بود. همان جا در دم در اتاق را بستم و نامه اي از قول چاپلين به دخترش نوشتم. از آن طرف صفحه بند هم مدام فشار مي آورد زود باش بايد صفحه ها را ببنديم. آخر سر هم اين عجله کار دستش داد و کلمه فانتزي از بالاي ستون افتاد. همين شد باعث گرفتاري من طي اين همه سال».
بعد از چاپ اين نامه است که مصيبت شروع مي شود: «آن را نوار کردند ، در مراسم مختلف دکلمه اش مي کردند ، در راديو و تلويزيون صد بار آن را خواندند ، جلوي دانشگاه آن را مي فروختند ، حتي مرحوم مطهري در مقدمه کتابش «حقوق زن در اسلام» از آن استفاده کرد. هر چقدر که ما فرياد کشيديم آقا جان اين نامه را چاپلين ننوشته کسي گوش نکرد. بدتر آنکه به زبان ترکي استانبولي و آلماني و انگليسي هم منتشر شد. حتي در چند جلسه که خودم نيز حضور داشتم باز اين نامه را خواندند و وقتي گفتم اين نامه جعلي است و زاييده تخيل من ريشخندم کردند که چه مي گويي ما نسخه انگليسي اش را هم ديده ايم!»
صبا ، حالا نمي داند چرا يک ماهي هست که دوباره اين قضيه جان گرفته است. از من که مي پرسد به سردبير نگاه مي کنم و مي فهمم منبع خبرش را لو نخواهد داد. براي همين من هم اظهار بي اطلاعي مي کنم تا اينکه صبا مي گويد: «به گمانم چون در اين انتخابات اخير يکي از کانديداها از اين نامه استفاده تبليغاتي کرد دوباره اين موضوع باب شده و گرنه چند سالي بود که اين موضوع ديگر فراموش شده بود.»
بهرحال فرج الله صبا چوب خلاقيتش را مي خورد. چرا که اين نامه آنقدر صميمي و واقعي نوشته شده که حتي يک لحظه هم به فکر کسي نرسيده که ممکن است دروغين باشد.
دروغين؟ اسم اين کار را نمي شود جعل نامه گذاشت. مخصوصا آنکه نويسنده خودش هم تابحال صدهزار بار اين موضوع را گوشزد کرده است. اما واي از آن روزي که اين مردم بخواهند چيزي را باور کنند. اين را ، فرج اله صبا مي گويد.

معضل نامه های تاریخی جعلی :

کانون پژوهشهای ایرانشناسی - معضل نامه های تاریخی جعلی!

2
-وبسایت رسمی چارلی چاپلین ، قسمت نقل قول ها :

Charlie Chaplin : Quotes

3-سایت WikiAnswers:

Answers.com - The letter of charlie chaplin to his daughter Geraldine Chaplin

This is just a fake! in about 30 years ago Farajollah Saba an Iranian journalist wrote this letter for publishing in an iranian magazine under the name "Phantasy" but the publisher did forget to the "Phantasy" title above the letter. In a short period the letter became famous as the real letter chaplin has wrote and has translated in many languages! That's all! Chaplin has never wrote this letter.

قديمي 01-07-2011   #4 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

دروغ شایع شده:ناسا و معجزه شق القمر

در روایات اسلامی آمده که کفار مکه از پیامبر اسلام (ص) تقاضا کردند برای صدق دعوی خود ماه را به دو نیم بشکافد و به او قول دادند که اگر چنین نماید به دین اسلام و صدق گفتار او ایمان خواهند آورد... آن شب آسمان صاف و ماه به صورت کامل (بدر) بود، پیامبر (ص) از خداوند خواست تا آنچه را که کفار مکه از او خواسته اند به آنها نشان بدهد تا ایمان بیاورند... خداوند دعای پیامبرش را اجابت کرد... و سپس ماه به دو نیم شکافته شد، نیمی در کوه صفا و نیم دیگر در کوه قیقعان در مقابل آن قرار گرفت.

کفار مکه که در حال مشاهده این واقعه بودند گفتند که محمد (ص) ما را سحر کرده است، سپس گفتند اگر او ما را سحر کرده باشد نمی تواند همه مردم را سحر کند، ابوجهل گفت: "صبر کنید تا یکی از اهل بادیه بیاید و از او سئوال کنیم که آیا انشقاق ماه را دیده است یا نه، اگر تایید کرد ایمان می آوریم و اگر نه معلوم می شود که محمد (ص) چشمان ما را سحر کرده است."

بالاخره یکی از اهالی بادیه به مکه آمد و این خبر را تصدیق کرد و آنگاه ابو جهل و مشرکان گفتند: "این سحر مستمر است" و آنگاه این آیات مبارک نازل شد ... "اقتربت الساعه وانشق القمر ..." باری این موضوع پایان یافت و مشرکان ایمان نیاوردند.

در یکی از نشستهای دکتر زغلول النجار در یکی از دانشگاههای انگلیس، وی در خصوص معجزه شق القمر در صدر اسلام به دست پیامبر (ص) به عنوان یکی از معجزات پیامبر (ص) که توسط ناسا به اثبات رسیده است صحبت می کرد. در این میان یکی از حاضران که به اسلام خیلی توجه و اهتمام داشت به نام "داوود موسی بیتکوک " که در حال حاضر نیز رئیس حزب اسلامی بریتانیاست ماجرای مسلمان شدن خود را اینگونه نقل کرد:

"هنگامی که می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم یکی از دوستانم ترجمه ای از قران کریم به زبان انگلیسی را به من هدیه کرد و من نیز بطور اتفاقی آن را باز کردم و اتفاقا سوره قمر آمد. سپس شروع به خواندن کردم ....و ماه شکافته شد... وقتی به این جمله رسیدم از خود پرسیدم آیا واقعا ماه شکافته شده است؟؟! سپس با ناباوری کتاب را بسته و به کناری گذاشتم و از تحقیق در باره اسلام هم منصرف شدم و دیگر سراغ آن کتاب هم نرفتم.

روزی در مقابل تلویزیون نشسته بودم و طبق معمول شبکه بی بی سی را مشاهده می کردم، برنامه ای بود که در آن مجری با سه نفر از دانشمندان ناسا متخصص در علوم فضایی مصاحبه داشت. موضوع برنامه جنگ ستارگان و صرف میلیاردها دلار در این راه و اعتراض به این موضوع بود. مجری با بیان اینکه صدها میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند، دانشمندان را مورد انتقاد قرار داده بود و آنان هم با بیان مفید بودن این تحقیقات در مجلات کشاورزی و صنعت و غیره از این طرحها دفاع می کردند...

مجری سپس سئوال دیگری را طرح می کند با این مضمون که "شما در یکی از سفرهای خود به ماه حوالی 100 میلیارد دلار هزینه کردید و تنها خواسته اید که پرچم آمریکا را بر روی ماه نصب کنید... آیا این عاقلانه است؟؟!" در جواب این گوینده دانشمند آمریکایی لب به سخن گشوده و می گوید که: "در آن سفر، هدف ما مطالعه ترکیب داخلی ماه بوده که بدانیم چه تشابهاتی با زمین دارد و در این زمینه به موضوع عجیبی برخورد کردیم که عبارت بود از یک کمر بندی از سنگها و صخره های تغییر شکل یافته که سطح کره ماه را به طرف عمق و به طرف سطح دیگر آن پوشانده بود و هنگامی که این اطلاعات را به زمین شناسان منتقل کردیم مایه شگفتی آنان شده و گفتند چنین چیزی امکان ندارد مگر آنکه ماه در مرحله ای از حیات خود به دو نیم تقسیم شده و سپس دوباره جمع شده باشد و به شکل اول بازگشته باشد و این نوار از صخره های تغییر شکل یافته نتیجه برخورد دو نیمه ماه در لحظه جمع شدن و به هم پیوستن دو نیمه آن می باشد."

داوود موسی بیتکوک سپس می گوید:

"با شنیدن این مطلب از جای خود پریدم و گفتم این معجزه ای است که در 1400 سال قبل به دست پیامبر اسلام در قلب صحرا اتفاق افتاده و از عجایب روزگار این است که آمریکایی ها باید میلیاردها دلار خرج کنند تا آن را برای مسلمانان اثبات نمایند! بی شک این دین حق و حقیقت است..."

به این ترتیب سوره قمر سبب اسلام آوردن این شخص شد، پس از آنکه عاملی برای دوری او از اسلام شده بود و این خود از دیگر معجزات اسلام است.

دروغهای شایع اینترنتی

دروغهای شایع اینترنتی

----------------------------------------------------------------------------------

دلایل کذب بودن آن:(برگرفته از:شق القمر - فوروم ایران آمریکا)

اولش باید این نکته را بگم که این دلایلی که آورده می شود فقط برای تکذیب این دروغ اینترنتی است و ردی بر معجزه شق القمر نیست واصل حرف من این است که این یک دروغ اینترنتی است نه اینکه بخواهم این معجزه را زیر سوال ببرم

ظاهرا این دروغ بزرگ اینترنتی همچنان ادامه دارد! خسته شده ام ازبس درسایت های متعدددراین باره توضیح دادم! توضیحات یکی ازعکس هایی که دزدیده شده ودراین مقاله برای عوام فریبی قرارداده شده رادراینجابخوانید:APOD: 2002 October 29 - A Lunar Rille

First discovered over 200 years ago with a small telescope, rilles (rhymes with pills) appear all over the Moon
اولین بارکشف شده بیش از 200 سال پیش بایک تلسکوپ کوچک،شیارهاروی ماه ظاهرمی شوند.

درادامه درموردانواع شیارهای موجودبرروی ماه بحث می کندومی گویدکه هنوزتحقیقات روی این موضوع ادامه دارد.
The above linear rille was photographed by the Apollo 10 crew in 1969
ازشیارهای خطی بالا توسط گروه آپولو10 درسال 1969(!) عکس گرفته شد.
توجه می کنیدکه عکس مربوط به سال 1969 راکه مربوط به تحقیقات برروی شیارهای خطی است رابه عنوان سندی که اخیراتوسط ناساکشف شده برای اثبات معجزه شق القمربکارمی برند!
می بینیدکه این ادعاکه موضوع شق القمرتوسط دانشمندان کشف شده گزافه گویی بیش نیست.
اگردرسایت ناسااین خبرمنتشرشده است،لطفاآنرابه من نشان دهید.من که چیزی پیدانکردم!

یکی از این شایعات که متاسفانه بطور گسترده در سطح اینترنت پخش شده است، مربوط است به سخنرانی آيت‌الله بی‌آزار شيرازی که گویا در نشست «شق‌القمر معجزه پيامبر اعظم (ص) با استناد به تحقيقات ناسا» ایراد شده است. این نشست توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی (مركز پژوهش‌ها و فعاليت‌های قرآن و عترت) برگزار شده است.

در طی این سخنرانی، آیت الله بی آزار شیرازی، به نقل از دكتر «ديويد پيد كوك» (رئيس كرسی حزب اسلامی بريتانيا) اظهار کرده است که سه فضانورد که توسط آپولوی 10 به ماه سفر کرده بوده اند، در یک برنامه ی تلویزیونی شرکت کرده و ادعا نموده اند که بر روی کره ی ماه، "شكاف‌هايی كمربندی" وجود دارد که "دور تا دور ماه" را در بر گرفته است و ماه را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده است. همچنین ادعا شده است که این سه فضانورد، این شیارها را ناشی از "دونیمه شدن ماه و جوش خوردن مجدد آن" دانسته اند. در این رابطه نیز به عکسی که توسط آپولو 10 گرفته شده است استناد میشود.

بنده در مورد این خبر که متاسفانه بدون تحقیق و بررسی و بطور گسترده در اینترنت و رسانه ها و مطبوعات منتشر شده است، تحقیق نموده و دریافتم که این خبر کذب است. در اینجا لازم است که بنده نتیجه ی پیگیری های خودم را به منظور نشان دادن بطلان این خبر درج نمایم:
1 - فردی که آیت الله بی آزار شیرازی از وی نقل قول کرده است، دکتر «ديويد موسی پيدکوک» (رئيس حزب اسلامی بريتانيا) می باشد که در رابطه با نقل قولهایی که از جانب وی صورت گرفته شده است، فردی از طریق ایمیل با وی مکاتبه نموده و وی این نقل قولها را شایعه و کذب دانسته است.

توجه: هر یک از دوستان که مایل باشند، میتوانند از طریق سایت دکتر پیدکوک (و یا ایمیل feedback@islamicparty.com)، با او تماس گرفته و خودشان کذب بودن این را مدعیات را سوال نمایند.

صفحه ی شخصی دکتر پيدکوک را در اینجا ببینید: David Musa Pidcock

صفحه ی ارسال سوال برای آقای پیدکوک: Question Forum: Submit A Question

صفحه ی مربوط به ایمیلی که از پیدکوک در مورد نقل قولها سوال شده است و وی آنرا شایعه دانسته است:
http://www.mail-archive.com/islamcit.../msg02010.html

2 - تصویری که در رابطه به شیار کمربندی به دور ماه به آن استناد میشود، تصویر یکی از شیارهای از نوع «مستقیم» (Straight Rilles) در ماه می باشد که در سال 1969 توسط سفینه ی آپولو 10 از سطح ماه گرفته شده است. نام علمی این شیار، Ariadaeus Rille میباشد. برخلاف آنچه که گفته میشود، این شیار بصورت کمربندی دور تا دور ماه را فرا نگرفته است، بلکه طول آن تنها 300 کیلومتر میباشد (قطر ماه 3,476 کیلومتر است) و از پیدایش آن نیز میلیونها سال میگذرد. و هیچگونه شیاری که سرتاسر ماه را فرا گرفته باشد، روی ماه وجود ندارد. همچنین در اسناد و تصاویر و گزارشات ناسا نیز هیچگونه اشاره ای به وجود چنین شیار یا دو نیم شدن ماه وجود ندارد و کلیه ی گزارشاتی که در این مورد به ناسا منتسب میشود، کاملا بی اساس و کذب میباشد.

مشاهده ی صفحه مشخصات این عکس در سایت ناسا: GPN-2000-001486 - A Rille Runs Through It

دروغهای شایع اینترنتی

تصویر شیار Ariadaeus Rille که ادعا میشود محل دو نیم شدن ماه است

شیار Ariadaeus Rille یکی از دهها شیار مستقیمی است که بر روی ماه وجود دارد. برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد این شیار و دیگر شیارهای «مستقیم» معروف در ماه و مشاهده ی مشخصات و جایگاه آنها روی سطح ماه به اینجا بروید (سایت رسمی ناسا):
http://www.hq.nasa.gov/office/pao/Hi...-362/ch6.3.htm

همچنانکه در مشخصات علمی این شیار در سایت رسمی ناسا مشاهده میشود، هیچگونه اشاره ای به غیر طبیعی بودن بودن این شیار نشده است، بلکه این شیار مانند بسیاری شیارهای «مستقیم» دیگریست که در جای جای ماه مشاهده میشوند. تاریخ پیدایش این شیارها، مربوط به میلیونها سال قبل است و نه 1400 پیش!

دروغهای شایع اینترنتی

تصویر شیار دیگری بنام Rima Fresne بر سطح ماه

همانند شیار Ariadaeus Rille

بنابراین هیچگونه شیاری که بصورت کمربندی دور تا دور ماه را فرا گرفته باشد و مرتبط با چند سده ی قبل باشد، روی ماه وجود ندارد. بطلان مدعیات فاقد سند آیت الله بی آزار شیرازی توسط تکذیب دکتر پیدکوک ثابت شد و شیار کمربندی مورد ادعا، یک شیار عادی در ماه است که نمونه های فراوان دیگری نیز از آن روی ماه وجود دارد که بدلایل مختلف زمین شناسی ایجاد شده اند. و هیچگونه گزارش و سند علمی نیز تاکنون از وجود چنین شیاری یا دو نیم شدن ماه، ارائه نشده است.

3 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 01-08-2011   #5 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

دروغ شایع شده:

کشف اسکلت انساني در اندازه خارق العاده+قوم عاد

دروغهای شایع اینترنتی دروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتی

کشف اسکلت انساني در اندازه خارق العاده... اخيرا در يکي از مناطق جنوب شرقي عربي (عربستان) کاوشگران گاز بقاياي اسکلت انساني را در اندازه خارق العاده پيدا کردند. کشف مذکور را گروه کاوشگر آرامکو انجام داده است. در قرآن کريم خداوند مي فرمايد مردم خارق العاده ايي را خلق کرده که تا به حال مانند آن را خلق نکرده است. اين مردم (قوم) نام عاد ناميده مي شدند که براي آنها پيامبري به نام هود فرستاده شد. آنها خيلي بلند، بزرگ وخيلي نيرومند بودند. چنان بودند که مي توانستند بازو هايشان اطراف يک تنه درخت بگذارند وآن را از ريشه بکنند. تعدادي از اين مردم قدرت خود را عليه خداوند و پيامبر او صرف کردند و خداوند همه آنها را که پا را (از فرمان خدا) فراتر نهاده بودند، گرد آورد. در نتيجه (به دليل نافرماني،‌ خداوند) آنها را نابود ساخت. اين بقايا در عربستان سعودي متعلق هستند به (قوم عاد) ارتش سعودي منطقه را تحت حفاظت دارد و هيچکس بجز کارکنان آرامکو حق ندارد وارد آن شود. اين مکان به شکل مخفي و پنهان حفاظت و نگهداري مي شود اما يک هليکوپتر نظامي ارتش سعودي تعدادي عکس هوايي از منطقه گرفته است که يکي از عکس ها از طريق اينترنت به بيرون نشت (منتشر) شده. در پي حفاري هايي که در يک صحرا در عربستان براي گاز انجام شد يک اسکلت عظيم انسان پيدا شد. گفته ميشود که همانگونه که در قران آمده خداوند انسانهايي با اندازه غير متعارف خلق کرده است.علما متعقدند که اين اسکلت از قوم عاد بجا مانده است .نيروهاي انتظامي اجازه ورود به هيچکس بجز پرسنل شرکت آرامکو که در اثر حفاري انها اين اسکلت نمايان شده را نميدهند.اما هليکوپترهاي نظامي از اين اسکلت چندين عکس گرفته اند که در شبکه اينترنت قرار داده اند. به لينک زير رفته و اندازه اسکلت را با انسانهاي اطراف ان مقايسه کنيد.

Giant Human Recent gas exploration activity in the south east region of the Arabian desert uncovered a skeletal remains of a human of phenomenal size. This region of the Arabian Desert is called the Empty Quarter , or in Arabic, 'Rab-Ul-Khalee'. The discovery was made by the Aramco Exploration team. As Allah states in the Quran that He had created people of phenomenal size the like of which He has not created since. These were the people of Aad where Prophet HUD was sent. They were very tall, big, and very powerful, such that they could put their arms around a tree trunk and uproot it. Later these people, who were given all the power, turned against Allah and the Prophet and transgressed beyond all boundaries set by Allah. As a result they were destroyed. Ulema's of Saudi Arabia believe these to be the remains of the people of Aad. Saudi Military has secured the whole area and no one is allowed to enter except the ARAMCO personnel. See the attachment and note the size of the two men standing in the picture in comparison to the size of the skeleton.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

دلایل دروغ بودن(برگرفته از وبلاگ:يک کلاغ: اسکلت عظیم الجثه انسان (قوم عاد) جایی کشف شده؟؟ +عکس)

آيا تصاوير کشف اسکلت انسان در اندازه خارق العاده را نشان مي‌دهند؟ آيا تصاوير ادعايي از اسکلت قوم عاد هستند؟

بر خلاف ادعاي شايعه: اين تصاوير کاملا جعلي هستند و به وسيله کامپيوتر ساخته شده‌اند
.

تعدادي از اين تصاوير از سايت Worth1000 برداشته شده‌اند که مسابقاتي را در زمينه دستکاري عکس (فتوشاپ و مشابه آن) برگزار مي‌کند. تصوير ديگري با دستکاري عکسي از محل اکتشاف استخوان هاي دايناسورها و افزودن اسکلت انسان به دست آمده است و ... (شرح مفصل و لينک به مراجع را در ادامه خواهيد خواند)
موسسه National Geography درباره برخي از اين تصاوير: 1، 2، 3 و اين مطلب

اما علت ارتباط يافتن اين تصاوير جعلي با ماجراي قرآني قوم عاد براي يک کلاغ نامشخص است. در هر صورت استفاده از تصاوير و مطالب جعلي و ربط دادن آن به قرآن فقط موجب ضربه به دين است. (مرتبط با شايعه در سايت حوزه‌نت)

شرح مفصل:

دروغهای شایع اینترنتی دروغهای شایع اینترنتی دروغهای شایع اینترنتی
..............(1).............................. (2)..................... .. (3)

دروغهای شایع اینترنتی ............... دروغهای شایع اینترنتی................. دروغهای شایع اینترنتی
............(4)................ ................. (5)............................ (6)

دروغهای شایع اینترنتی
..........(7)

1 تا 4: تصاوير برداشته شده از سايت مسابقات فتوشاپ Worth1000 لينک تصاوير در اين سايت(: 1، 2، 3 و 4)

5:اين تصوير از دستکاري تصويري از محل اکتشاف استخوان دايناسور بدست آمده است. (تصوير قبل از دستکاري را مقايسه کنيد)

6:جمجمه موجود در اين تصوير کپي جمجمه تصوير 5 است. (نسخه بزرگتر دو تصوير را مقايسه کنيد: 5 و6)

7:سايه‌هاي اسکلت در اين تصوير کمابيش به سمت دوربين يا پايين هستند، در حاليکه سايه مرد به سمت چپ افتاده است. (دقت کنيد)

منابع:

ويرايش توسط commodor : 01-08-2011 در ساعت 02:46 AM
2 نفر نوشته را پسندیده اند :
قديمي 01-08-2011   #6 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

دوستی ماهیگیر و کوسه

دروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتیدروغهای شایع اینترنتی

مسلما این موضوع كه در قایق 3 متری بنشینی و پارو بزنی در حالیكه یك كوسه سفید 4 متری دنبالت باشه واقعا تجربه دلهره آوری است.
ولی ...
ماهیگیری كه كوسه ماده سفید چهار متری را از تور ماهیگیری نجات داد از عشق این كوسه رهایی نیافته و این كوسه همواره او را دنبال می‌كند بطوریكه هر گاه قایقش را متوقف كند شكمش را روی آب آورده تا ماهیگیر او را نوازش كند و دستی بر سرش بكشد! این ماهیگیر به لحاظ شغلی دچار مشكل شده است زیرا ماهی‌ها از وجود كوسه احساس خطر كرده و او نمی‌تواند ماهیگیری كند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1389/4/10] - گروه مجلات همشهری - دوستی باورنکردنی ماهیگیر و کوسه
شماره 51 همشهری سرنخ با گزارشی درباره دوستی باور نکردنی ماهیگیر و کوسه و رابطه شگفت انگیز مرد جوان با شیرها منتشر شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1389/4/14] - خبرگزاری مهر: عکس خبری/ زندگی با یک کوسه چهار متری
ماهیگیری که کوسه ماده سفید چهار متری را از تور ماهیگیری نجات داد از قدردانی این حیوان رهایی نیافته و این کوسه همواره او را دنبال می کند به طوری که هر گاه قایق خود را متوقف می کند شکمش را روی آب می آورد تا ماهیگیر او را نوازش کند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس/ مجله فرانسوی سفرنامه ماهیگیری
یک مجله فرانسوی در شماره اخیر خود داستان عاشقانه جالبی را نقل می کند:
آرنولد پوینتر، ماهیگیر اهل جنوب استرالیا ماده کوسه سفیدی را که در طور ماهیگیری به دام افتاده بود، از مرگ حتمی نجات می دهد. این موضوع اکنون مشکلی برای ماهیگیر به وجود آورده. ماهیگیر می گوید: “2 سال است که این کوسه مرا تنها نگذاشته، همیشه به دنبال من می آید. حضور او همه ماهی ها را فراری می دهد. و من دیگر نمی دانم چه کار باید بکنم؟”
خلاص شدن از دست یک کوسه 5 متری، به خصوص با وجود قوانین سازمان های حفاظت از محیط زیست کار ساده ای نیست، ولی ظاهرا رابطه احساسی دو طرفه ای بین ماهیگیر و کوسه به وجود آمده.
ماهیگیر می گوید: “هر وقت من قایقم را متوقف می کنم، به قایق نزدیک می شود، به پشت روی آب شناور می ماند تا من شکم و گردنش را نوازش کنم، سپس سر و صدا می کند، چشمانش را بر می گرداند و باله هایش را با خوشحالی به آب می زند!”
نشستن در يک قايق 3.8 متري وتماشاي يک سفيدي بزرگ 4 متري که بهت نزديک ميشه واقعاً هيجان آوره!
آرنولد پوينتر، ماهيگير حرفه اي از جنوب استراليا يک کوسه سفيد بزرگ رو که در تور ماهيگيريش گير کرده بود از مرگ حتمي نجات داد. حالا اون يه مشکلي داره : ميگه که : 2 ساله که اون من رو تنها نميذاره. هرجا ميرم دنبالم مياد و حضورش تمام ماهيها رو مي ترسونه. نمي دونم چيکار بايدبکنم.
خيلي سخته که از دست يک کوسه 17 فوتي خلاص بشي وقتي که کوسه هاي سفيد تحت حمايت کنوانسيون حيوانات وحشي قرار دارن، اما يک علاقه دوطرفه بين آرنولد و سيندي ايجاد شده. آرنولد ميگه : هروقت قايق رو نگه ميدارم اون مياد به طرفم، اون به پشتش مي چرخه و ميذاره شکم و گردنش رو نوازش کنم، خرخر ميکنه، چشماش رو ميگردونه و باله هاش رو بالا و پايين ميکنه و با خوشحالي به آب ضربه ميزنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOVE STORY
The French Magazine "Le magazine des voyages de pêche" in its 56th edition, brought up an amazing news: An astonishing love story.
"Arnold Pointer a professional fisherman from south of Australia set free from a certain death a big female White Shark that was caught in his fishing nets. Now the fisherman has a problem: He says: "It's been 2 years and she doesn't leave me alone. She follows me everywhere I go and her presence scares all the fishes. I don't know what to do anymore."
It is hard to get rid of an almost 17 feet long shark since the White Sharks are protected by the wildlife conservation, but a mutual affection established between Arnold and "Cindy".

----------------------------------------------------------------------------------------------------

دلیل کذب بودن:
(برگرفته از وبلاگ:يک کلاغ: دوستی ماهیگیر و کوسه؟! + تصویر)

• بر خلاف ادعای شایعه: ماجرای آزاد شدن از تور ماهیگیری صحت ندارد.

• بر خلاف ادعای شایعه: این عکس‌ها متعلق به چند کوسه متفاوت هستند.

• بر خلاف ادعای شایعه: فرد حاضر در عکس ماهیگیر نیست، بلکه دو زیست‌شناس هستند که حوزه تخصصی‌شان زندگی کوسه‌هاست. Michael C. Scholl و Thomas P. Peschak. عکس‌ها از گالری عکس این دو نفر برداشته شده‌اند.

• درست است که: این ماجرا در مجله فرانسوی سفرنامه ماهیگیری به چاپ رسیده است.
    سال 2006 این ماجرا به عنوان شوخی روز اول آپریل در مجله (Le magazine des voyages de pêche) به چاپ رسید. پس از آن توسط کسانی که متوجه این شوخی نشدند به زبان‌های دیگر برگردانده و پخش شده است.
    متاسفانه اخیرا این داستان توسط خبرگزاری‌های داخل کشور نیز نقل شده است.

منابع:

1. Shark's Love for Man Hoax (انگلیسی)
  2. snopes.com: Shark's Love - Arnold Pointer (انگلیسی)
  3. snopes.com: The Follower (انگلیسی)
قديمي 01-08-2011   #7 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

تصاویر منتسب به پری دریایی

دروغهای شایع اینترنتی

دروغهای شایع اینترنتی
دروغهای شایع اینترنتی
دروغهای شایع اینترنتی
دروغهای شایع اینترنتی

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

دلیل کذب بودن

چند وقتی است در اکثر وبلاگها یا سایت های دوستان تصاویری میبینم که به یک پری دریایی منتسب شده و ( نمونه ای از این عکس را برایتان گذاشتم ) تبلیغات فراوان که این عکسها واقعیست و.........
دروغهای شایع اینترنتی
حقیقت آنست که این عکس و چند عکس دیگر که در سایتهای گوناگون دیده میشود کار هنرمندانه ای است از juan cabana که تمامی عکسهای مونتاژ شده توسط ایشان را میتوانید در سایت The Art of Juan Cabana ببینید که برای فروش به موزه ها ویا علاقه مندان گذاشته است هدف از ارائه این مباحث در این سایت اینست که کلاٌ چیزهای را که میبینید سریع باور نکنید ودیدی جستجو گرو محقق به مسایل داشته باشید از این دست خبرها باز هم هست راجع به فیلمی که ازیک پری دریایی در خلیج فارس در دام صیادان گرفتار شده و......که در آینده اصل خبر و تفسیر آنرا برایتان خواهم نوشت.
البته حقیقی ترین پری دریایی (یابهتراست ببینید وخودتان نامی بگذارید)در لینک زیر است
BBC NEWS | Health | 'Mermaid girl' to have legs split

اما درمورد فیلم پخش شده در اینترنت منتسب به پری دریایی صید شده در خلیج فارس راستش رابخواهید این یک سفره ماهی بیش نیست!
دروغهای شایع اینترنتی

اينهم مجموعه كاملي از اين تصاوير يا مجسمه هاي فروشي والبته غير واقعي كه ديدن آنها خالي از لطف نيست
Aquatic Gallery 1
قديمي 01-09-2011   #8 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

سرفه کردن در هنگام حمله قلبی باعث نجات جان انسان می شود

از جراید

مطلب درباره سکته قلبی در خبرگزاری‌های داخلی فراوان است. اما مطلب دقیقا برگرفته از این شایعه در برخی سایت‌های خبری داخلی ذکر شده است: آخرین نیوز 89/7/5، عصر ایران 89/7/5، کیهان 89/8/9، سلامت نیوز 89/8/24.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

CPRچيست؟
!!!!!! آنچه همه بايد بدانند !!!!!!
فرض کنيد ساعت 6:15 بعد از ظهر است و شما بعد از يک روز کاري سخت غير معمول به خانه تان بر مي گرديد (البته به تنهايي). شما به شدت خسته و غمگين هستيد. ناگهان يک درد شديد در ناحيه سينه خود احساس مي کنيد که به طرف بازو و نيز به آرواره شما زبانه مي کشد. فاصله خانه شما تا نزديک ترين بيمارستان فقط 5 مايل (حدود 8 کيلومتر) است. متاسفانه، نميدانيد که آيا مي توانيد تا رسيدن به بيمارستان تحمل کنيد يا نه.. شما آموزش کمک هاي اوليه (CPR) را بلديد، اما نمي دانيد چگونه اين کمک ها را روي خودتان انجام دهيد.
چگونه وقتي تنها هستيم از يک حمله قلبي جان سالم به در ببريم
بسياري از مردم، زماني که با حمله قلبي مواجه مي شوند، تنها و بدون کمک هستند. شخصي که ضربان قلب او نا منظم است و کسي که شروع به احساس ضعف مي کند، تنها حدود 10 ثانيه پيش از از دست دادن هوشياريش وقت دارد. به هر حال، اين قربانيان مي توانند با سرفه هاي مکرر و شديد به خود کمک کنند. پيش از هر سرفه بايد نفس عميق بکشيد، و سرفه بايد عميق و کش دار باشد و خلط سينه را از عمق سينه ايجاد کنيد. توالي يک نفس و يک سرفه بايد حدودا هر 2 ثانيه يکبار بدون توقف تکرار شود تا کمک برسد و يا ضربان قلب دوباره به حالت عادي باز گردد. نفس هاي عميق اکسيژن را به داخل شش ها مي کشد و حرکت هاي سرفه موجب فشار به قلب و تداوم جريان گردش خون توسط آن مي شود. همچنين اين فشار فشرده کننده روي قلب موجب بازيابي ريتم نرمال ضربان آن مي شود. بدين طريق، قربانيان حملات قلبي مي توانند تا رسيدن به بيمارستان حيات خود را حفظ کنند.
اين ايميل را به بيشترين تعداد افرادي که مي توانيد ارسال کنيد. ممکن است نجات بخش زندگي آنها باشيد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چگونه با حمله قلبي مقابله كنيم
بسياري از مردم زماني كه با حمله قلبي مواجه مي شوند، تنها و بدون كمك هستند. شخصي كه ضربان قلب او نامنظم است و كسي كه شروع به احساس ضعف مي كند، فقط حدود 10 ثانيه پيش از دست دادن هوشياريش فرصت دارد.
اين قربانيان مي توانند با سرفه هاي مكرر و شديد به خود كمك كنند. پيش از هر سرفه بايد نفس عميق بكشيد و سرفه بايد عميق و كش دار باشد و خلط سينه را از عمق سينه ايجاد كنيد.
توالي يك نفس و يك سرفه بايد حدوداً هر 2 ثانيه يكبار بدون توقف تكرار شود تا كمك برسد يا ضربان قلب دوباره به حالت عادي باز گردد.
نفس هاي عميق اكسيژن را به داخل شش ها مي كشد و حركت هاي سرفه موجب فشار به قلب و تداوم جريان گردش خون توسط آن مي شود. همچنين اين فشار فشرده كننده روي قلب موجب بازيابي ريتم نرمال ضربان آن مي شود. بدين طريق، قربانيان حملات قلبي مي توانند تا رسيدن به بيمارستان حيات خود راحفظ كنند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------بگذاريد بگوييم ساعت شش بعد از ظهر است و شما داريد بعد از يك روز سخت و غيرعادي كاري تنها از سركار به خانه بر مي‌گرديد ... حقيقتاً با فكري مشغول، خسته هستيد و حالت استيصال و سرخوردگي داريد. واقعاَ تحت فشار هستيد و از دست رئيس‌تان ناراحت.
بطور ناگهاني درد شديدي را در قفسه سينه خود احساس مي‌كنيد كه به داخل دستتان كشيده مي‌شود و تا بالا داخل آرواره‌ها ادامه دارد. شما فقط حدود پنج كيلومتر تا نزديكترين بيمارستان فاصله داريد. متاسفانه شما مطمئن نيستيد كه بتوانيد اين فاصله را دوام بياوريد. چه كار بايد كرد؟؟؟ شما براي CPR (احياي قلبي ريوي) آموزش ديده‌ايد ولي آموزش دهنده به شما نگفته است كه چگونه آنرا بر روي شخص خودتان انجام دهيد!!!
چگونه در مقابل حمله قلبي دوام آوريم زماني كه تنها هستيم؟
بسياري از اشخاصي كه دچار حمله قلبي مي‌شوند بدون كمك و تنها هستند، در زماني كه قلبشان ضربان نامناسب دارد و شروع به احساس ضعيف شدن و از حال رفتن مي‌كنند فقط حدود ده ثانيه زمان دارند تا از هوش بروند.
وحشت نكنيد، مكرراً شروع به سرفه‌هاي بسيار شديد كنيد. قبل از هر سرفه نفس عميق بكشيد، سرفه بايد عميق و طولاني باشد، در حاليکه [انگار که] خلط از عمق ششها بيرون مي آيد. تنفس و سرفه بايد بدون وقفه هر دو ثانيه تكرار شوند تا زماني كه كمك برسد، يا تا زماني كه احساس ميشود قلب دوباره ضربان عادي خود را باز يافته است. نفس عميق باعث رسيدن اكسيژن به ششها مي‌شود و سرفه باعث حركت و فشار بر روي قلب و ادامه كار گردش خون مي‌شود. همچنين فشار انقباضي بر روي قلب به بازيافتن ضربان طبيعي آن كمك مي‌كند. بدين ترتيب، قرباني حمله قلبي مي‌تواند به بيمارستان برسد.
اين مقاله در شماره دويست‌و چهل مجله بيمارستان عمومي راچستر (GENERAL HOSPITAL, ROCHESTER) منتشر شده است.
تا آنجا كه مي‌توانيد اين مطالب را به اطلاع ديگران برسانيد. اين اطلاعات ممكن است زندگي آنها را نجات دهد!!! هرگز تصور نكنيد كه چون سن شما كمتر از بيست‌و پنج يا سي سال است مستعد حمله قلبي نيستيد. امروزه با توجه به تغيير نحوه زندگي، حمله قلبي را مي‌توان در تمامي گروههاي سني يافت. لطفاً ياري رساني كنيد و اين مقاله را به هر تعداد از دوستانتان كه مي‌توانيد برسانيد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
EVERYONE MUST KNOW THIS
Let's say it is 6.15p m and you're going home (alone of course), after an unusually hard day on the job. You're really tired, upset and frustrated.
Suddenly you start experiencing severe pain in your chest that starts to radiate
out into your arm and up into your jaw. You are only about five miles from the hospital nearest your home. Unfortunately you don't know if you'll be
able to make it that far. You have been trained in CPR, but the guy that taught
the course did not tell you how to perform it on yourself.
HOW TO SURVIVE A HEART ATTACK WHEN ALONE
Since many people are alone when they suffer a heart attack, without help, the
person whose heart is beating improperly and who begins to feel faint, has only about 10 seconds left before losing consciousness. However,
these victims can help themselves by coughing repeatedly and very vigorously. A deep breath
should be taken before each cough, and the cough must be deep and prolonged, as when producing sputum from deep inside the chest. A breath and a cough must be
repeated about every two seconds without let-up until help arrives, or until the
heart is felt to be beating normally again. Deep breaths get oxygen into the lungs and coughing movements squeeze the heart and keep the blood circulating.
The squeezing pressure on the heart also helps it regain normal rhythm. In this
way, heart attack victims can get to a hospital. Tell as many other people as possible about this. It could save their lives!!
A cardiologist says if everyone who gets this mail sends it to 10 people; you can bet that we'll save at least one life. BE A FRIEND AND PLEASE SEND THIS ARTICLE TO AS MANY FRIENDS! AS POSSIBLE

پاسخ به شایعه:

• بر خلاف ادعای شایعه: گروه‌های پزشکی مسئول، استفاده از این روش خود احیایی قلبی را توصیه نمی‌کنند.
    شایعه توصیه می‌کند که در زمان سکته قلبی، فرد با انجام سرفه‌های بسیار شدید و تنفس عمیق به صورت منظم، شانس نجات خود را افزایش دهد.
    گروه‌های پزشکی مسئول این ادعا و توصیه را رد می‌کنند: بیانیه انجمن قلب آمریکا، بیانیه صلیب سرخ آمریکا. همچنین شماره 140 نشریه پیام هلال، متعلق به جمعیت هلال احمر ایران نیز در صفحه 24 خود با استناد به همین دو مرکز، این شایعه را رد می‌کند.
    برخی نسخه‌های شایعه مدعی‌ند این توصیه در نشریه بیمارستان راچستر جنرال منتشر شده است. این مطلب صحیح نیست: تکذیبیه بیمارستان راچستر جنرال
    روش صحیح برخورد با حمله قلبی را در ادامه همین مطلب بخوانید.

• درست است که: خود احیایی قلبی (با سرفه) مدتهاست در شرایط خاص در بیمارستان‌ها برای مقابله با ایست قلبی به کار می‌رود.
    ... البته در شرایطی خاص؛ چرا که به کارگیری آن در شرایط نادرست منجر به مرگ می‌شود.

• برخلاف ادعای شایعه: کاربرد این روش سرفه کردن محدود به «ایست قلبی» است، و نه «حمله قلبی»! آیا تفاوت این دو را می‌شناسید؟؟
    ایست قلبی با حمله قلبی متفاوت است. این روش خود احیایی به کمک سرفه زمانی موثر است که بیمار در شرف ایست قلبی قرار گرفته است و هر لحظه ممکن است بیهوش شود. سرفه‌های شدید و منظم (که به درستی تعلیم داده شده باشد) در این حالت می‌تواند زمان هوشیاری بیمار را دقیقه‌ای افزایش دهد و حتی گاهی مانع ایست قلبی (و مرگ) شود. اما اگر در زمان حمله قلبی سرفه کنید، همین سرفه می‌تواند باعث وخیم‌تر شدن سکته و مرگ شما شود.

• درست است که: در سال 2003 نتایج تحقیقی منتشر شد که مدعی بود این روش با موفقیت به بیماران آموزش داده شده است.
    در آن زمان، دکتر تديوس پتلنز بيان کرد که استفاده از روش را - همراه با شيوه تشخيص علايم ايست قلبي - به تعدادي بيمار در معرض حمله قلبي آموزش داده است. وي ادعا کرد که در 365 مورد که بيماران احساس کردند نزدیک است از هوش بروند از اين روش استفاده کردند که در 292 مورد بدون کمک خارجي نشانه ها بهبود يافتند. وي خواستار آموزش روش به عموم شد. -- خبر
    فارغ از انتقاداتی که به نتیجه‌گیری این تحقیق و آمار آن وارد شده است (و خواننده نکته‌بین در همان متن خبر می‌تواند مطالعه کند) دقت به این نکته ضروری است که: اين تحقيق بر پايه آموزش عملي نحوه سرفه کردن انجام شده است. بیماران برای تشخیص زمان صحیح سرفه کردن و نحوه صحیح انجام آن آموزش دیده بودند؛ نه اینکه فقط چند سطر ایمیل را خوانده باشند و احساس کنند همه چیز را فراگرفته‌اند!

پس روش مناسب برخورد با سکته قلبی چیست؟

1. علایم را تشخیص دهید!
    • معمولترين علامت: درد يا ناراحتي در قفسه سينه که حداقل 3 تا 5 دقيقه طول بکشد يا برود و بازگردد. (درد ممکن است از يک ناراحتي تا فشار غير قابل تحمل متغير ياشد)
    • ناراحتي در ساير نقاط بالاتنه: مثل يک يا دو دست، پشت، گردن يا ...
    • تنگي نفس / عرق سرد ناگهاني / دل آشوبه / گيجي
  2. با اورژانس تماس بگیرید.
    با دیدن علایم، حتی اگر مطمئن نیستید، بیش از 5 دقیقه در تماس با اورژانس تعلل نکنید. کمک گرفتن مهمترین و اولین کاریست که در زمان حمله قلبی باید انجام داد.
  3. يکي دو قرص آسپيرين بخوريد (و البته آنرا نبلعيد - بلکه اندکي بجويد)
    مصرف آسپيرين (که به علت خواص ضد انعقاد خون شناخته شده است) مي تواند در جلوگيري از رشد لخته و بهبود وضعيت شخص موثر باشد. جويدن نيز در هضم سريعتر موثر است.
    اما فراموش نکنید که مهمترین کاری که باید انجام شود تماس با اورژانس است؛
    بنابراین اول تماس بگیرید و بعد، قرص را مصرف کنید. (اگر قرص در دسترس نیست خانه را زیرورو نکنید، بلکه در وضعیت راحتی بنشینید و منتظر شوید)
  4. بنشينيد و مثبت فکر کنيد
    در وضعيتي قرار بگيريد که درد آرامتر است. (معمولا نشسته/نيمه نشسته) مثبت فکر کنيد زيرا آرامش بسيار مهم است و باعث کاهش فشار بر قلب و مانع از وخيمتر شدن اوضاع مي شود.

منابع:

1. بیانیه انجمن قلب آمریکا درباره خوداحیایی قلبی (انگلیسی)
  2. بیانیه صلیب سرخ آمریکا درباره خوداحیایی قلبی (انگلیسی)
  3. شماره نشریه پیام «هلال» جمعیت هلال احمر ایران - شماره 140 ص 24 (فارسی)
  4. تکذیبیه بیمارستان راچستر جنرال (انگلیسی)
  5. راهنمای بنیاد قلب انگلیس (انگلیسی)
  6. راهنمای انستیتوی قلب، ریه و خون آمریکا (انگلیسی)
Self-CPR
قديمي 01-11-2011   #9 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

فوکویاما پرنده شیعه با بال سرخ و سبز ندیده است!
(
برگرفته از تالار هم میهن/http://forum.hammihan.com/post2252283-114.html)

اگر عبارت “فوکویاما شیعه پرنده” را در گوگل جستجو کنید، می بینید که بیش از 200 سایت ایرانی مطلب زیر را از فرانسیس فوکویاما نقل قول کرده اند:

فوکویاما در کنفرانس اورشلیم با عنوان “بازشناسی هویت شیعه” می گوید:”شیعه پرنده ای است که افق پروازش خیلی بالاتر از تیرهای ماست.پرنده ای که دو بال دارد: یک بال سبز و یک بال سرخ.” او بال سبز این پرنده را مهدویت و عدالت خواهی و بال سرخ را شهادت طلبی که ریشه در کربلا دارد و شیعه را فنا ناپذیر کرده است معرفی می کند. فوکویاما معتقد است شیعه بعد سومی هم دارد که اهمیتش بسیار است.او می گوید: “این پرنده زرهی به نام ولایت پذیری به تن دارد و قدرتش با شهادت دو چندان می شود.شیعه عنصری است که هرچه او را از بین می برند بیشتر می شود.”

علاقمند بودم که بیشتر در این مورد بدانم ولی چون نتوانستم بر روی اینترنت به غیر از سایتهای ایرانی جای دیگری در این مورد چیزی پیدا کنم، تصمیم گرفتم با فوکویاما که هنوز زنده است تماس گرفته و موضوع را بررسی کنم.

یوشی‌هیرو فرنسیس فوکویاما (Yoshihiro Francis Fukuyama)، فیلسوف آمریکایی، متخصص اقتصاد سیاسی، رییس گروه توسعهٔ اقتصادی بین‌المللی دانشگاه معروف جانز هاپکینز و نویسندهٔ کتاب «پایان تاریخ و آخرین انسان» می‌باشد که به خاطر نظریه پردازی «پایان تاریخ» مشهور است.

همانگونه که تصور می کردم، فوکویاما هرگز در چنین کنفرانسی نبوده است و چنین حرفی را نزده است! و در حقیقت این پرنده رنگین بال زره پوش که می گویند ساخته و پرداخته تخیل فردی یا افرادی غیر از فوکویاما است. در انتهای متن میتوانید ایمیل که من برای او فرستاده ام و جواب او را ببینید. اگر کسی هم شک دارد میتواند با فوکویاما مستقیما مکاتبه کند و از او سوال کند! در اینجا صفحه شخصی او و آدرس ایمیلش را میتوانید بیابید.

به نظر می رسد که رایج شده است تا بعضی حرفها اگر از زبان یک اروپایی یا آمریکایی رانده شده باشد، اعتبار و کیفیت آن گفته مثل کالاهای خارجی خیلی بالا است. شخصا موارد زیادی از این قبیل شنیده و دیده ام که در اکثر موارد این نسبت دادن گفته ها به خارجی ها دروغین بوده و تنها از نام و اعتبار این افراد سواستفاده شده است تا برای حرفهایشان اعتباری بخرند.

ایمیل نخست من به فوکویاما:

Dear Prof. Fukuyama,
Recently I was discussing Shiite ideology with my friend and he quoted from you that you have discussed regarding the Shiite ideology in a conference in Jerusalem in 1986.
he quoted from you: the Shiite has two wings, one is red and one is green. red one is martyrdom and green one is the last man concept.
I would like to know more about your discussion. please refer me to a document or a book that I can find and read more about this phrase from you.
I look forward to hearing from you soon.
Best regards,

پاسخ فوکویاما:

On Mon, Aug 25, 2008 at 9:15 PM, Francis Fukuyama <f.fukuyama@jhu.edu> wrote:
I’m sorry but I don’t remember participating in such a discussion or making such a statement.
Sincerely,
Francis Fukuyama

برای اطمینان و واضح بودن موضوع برای من و فوکویاما من مجددا این ایمیل را فرستادم:

Dear Prof. Fukuyama,
Thank you very much for your reply. I doubted the statement is from you and that’s why I contacted you.
I guess this website is the main or one of the first sources that others copied from : mouood.org - محمد (ص) در انديشه متفكران غربي
This is my translation of the content on the above address:
at the end of the page, it says:
“Francis Fukuyama, an American writer and theorist, who is one of the neoconservatives governing this country, presented his book titled ‘the end of history’ in 3 conferences in Toronto, Washington and Jerusalem. this book is exposing new idea different from the book “Clash of Civilizations” by Samuel Huntington. Fukuyama believes that small civilizations and cultures will be swallowed by big cultures, and media will push the world towards a small village and unavoidably world will involve in a disastrous war. to prevent this war from happening, we should accept to have a master(who has merit and authority in a community to solve the problems of that community) and Fukuyama later declares that master can be the USA. he says this war is unavoidable but the winner will not be the west and he proves with evidences and facts that the winner would be Shia.
Fukuyama in Jerusalem conference titled “reinvestigation of Shia Identity” says: Shia is a bird that flies beyond the reach of our arrows. a bird that has two wings: a red wing and a green one. green wing is the beleif in the last Imam who will come(Messiah for shia) and red wing is martyrdom which originated from Karbala (story of 3rd Imam of shia). these wings make shia immortal. Fukuyama believes that Shia has a 3rd aspect which is more important. he says: this bird has a shield. this shield is acceptance of jurist’s guardianship(velayat). Shia believes in a way that they are increased when they are killed. he gives the example of Iraq-Iran war and says: Iranians captured Fav(a city in the south of Iraq) and they were going to capture Karbala and if they could capture Karbala, they could capture Jerusalem definitely”

I would be very thankful again if you tell me whether you have said the above translated paragraph or if you have said something else similar and there is a misunderstanding. I look forward to hearing from you soon.

و مجددا او پاسخ میدهد:

Thank you for this clarification. I never said anything remotely like the quotation you translated, so I’m not sure where they are getting this.
Sincerely,

Francis Fukuyama

http://braintrigger.wordpress.com/2008/09/10/post34-2

ويرايش توسط commodor : 01-11-2011 در ساعت 06:37 AM
نوشته را پسندیده است :
قديمي 01-12-2011   #10 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

مطلب شایع شده:راز ساخت اهرام عظيم مصر!!!

چندی پیش در منطقه فینیکس واقع در آریزونا در کشور آمریکا، کشاورزی بنام دیوید هادسون به ماده ی سفید رنگی که در سرتاسر زمینهای زراعی اش گسترده بود مشکوک شد و مقداری از آنرا به آزمایشگاههای معتبر سپرد تا به او بگویند که این ماده سفید رنگ متشکل از چه مواد اولیه ای است. اما در عین ناباوری، پاسخ آزمایشگاه این بود:You Have Pure Nothing یعنی شما یک ماده ای دردست دارید که خالصاً هیچ چیز مشخصی که در جدول عناصر تعریف شده باشد در آن به چشم نمی خورد!

اما پس از چندی یک آزمایشگاه روسی به روش آزمایش آمریکاییها شک کرد و روش جدیدی را برای آنالیز این ماده ی عجیب پیش رو گذاشت که صحیح تر بود و بلاخره پرده ی جادویی کنار رفت و عنصر تشکیل دهنده رخ نمود.

این ماده شکل دیگری از اتم های طلا بود که بصورت یک نانو رشته (رشته ای از الکترونها که از پی هم قرار می گیرند و شکل یک تسبیح نخ شده را دارد) در آمده بود. نام علمی آن ORME یا ORMUS مخفف Orbitally Rearranged Monotomic Elementمی باشد.

آزمایشات بعدی، اما، حیرت آورتر بودند. برای وزن کردن آن، یک پیمانه ی خالی را ابتدا وزن کردند و سپس مقدار مشخصی از این گرد سفید رنگ را درون پیمانه ریخته مجدداً وزن کردند و در عین ناباوری در تمام این توزینها، همواره وزن پیمانه+وزن گرد سفید رنگ از وزن پیمانه ی خالی “کمتر” بود! آزمایشی که چندین بار تکرار شد و همواره یک پاسخ را ارائه می داد. گویی که 40 درصد از جرم این ماده در جهان ما و 60 درصد دیگر آن در جهانی موازی با جهان ما سیر می کند.

نکته ی مهم زمانی به چشم آمد که محققان، پیمانه ی لبریز از ماده سفید رنگ را حرارت دادند و مشاهده کردند کهدر حرارت بسیار بالا وزن پیمانه به سمت صفر گرم سوق پیدا کرد. یعنی “با حرارت دادن به این ماده، می توان جاذبه را دفع نمود”.

ناسا با بهره گیری از این ترکیب جدید طلای بسیار ناب (The Pure Gold) توانست ماده ی جدیدی اختراع کند با نام آیروژل (AeroGel) که به خودی خود از هوا سبک تر است و فرم خالص آن می تواند در هوا شناور باشد و همچنین با حرارت دادن به آیروژل، این ماده می تواند وزنهایی بیش از وزن خود را نیز در هوا معلق نگاه دارد. ناسا از این ژل در تحقیقات گسترده ای بهره می برد. (در ویکیپدیا جستجو کنیدAeroGel )

اما چندی پیش، در “صحرای سینا” معبدی متعلق به راهبان مصر باستان کشف شد که درون آن آکنده بود از پودری سفید رنگ! آزمایش این ماده نشان داد که شباهت زیادی بین این پودر تازه کشف شده با نانو رشته ی طلا وجود دارد. مصریان باستان به این ماده “مفکات” می گفتند و راز تهیه آن در دست راهبان مقدس بوده است.

ترکیب مفکات با حرارت می توانسته بی وزنی را بهمراه آورد و شاید راز چگونگی ساخته شدن اهرام عظیم مصر در همینجا نهفته باشد.

به این نکته توجه کنید: نام تمام اشکال هندسی (چه به فارسی و چه به لاتین) مستقیما به شکل هندسی آنها اشاره می کند. مثلاً دایره از دوار بودن می گوید، مثلث از سه ضلعی بودن. اما در این بین نامی که برای شکل هندسی “هرم” در نظر گرفته شده یک استثنای عجیب است. هرم در لاتین Pyramid ترجمه شده که از ترکیب دو کلمه ی Pyro بمعنی “آتش” و Amid بمعنی “گرفته شده” تشکیل شده است. بنابراین Pyramid یعنی Fire Begotten یا از آتش گرفته شده!!! حتی اسم عربیِ “هِرم” نیز از ریشه هُرم بمعنی حرارت و داغی گرفته شده و اشاره ای به شکل هندسی آن ندارد.

علاقه مندان به پیگیری این مطلب می توانند به آدرس Html://www.whitepowderd.com مراجعه و یا در گوگل White Powder Gold را جستجو نمایند.
White Powder Gold Home Page

همانگونه که کتاب “اسرار گمشده صندوقچه مقدس” اثر لارنس گاردنر اشاره دارد، اخیراً توجه دانشمندان به این عنصر مرموز معطوف شده است که در جدول تناوبی عناصر، یافت نمی شود.

این پودر سفید رنگ غیر محسوس که از خانواده فلزاتی همچون طلا و پلاتنیوم بدست می آید، عنصری مونوتومیک (ساختاری از ماده که از اتمهای واحد تشکیل شده است) خوانده می شود. آنچنانکه این ماده توسط کاشف آن، دیوید هادسون، در سالهای دهه ی 1980 ORME نام گذاری شد که مخفف Orbitally Rearranged Monatomic Element (عنصری که اوربیتال آن بصورت تک اتمی بازچیده شده باشد) می باشد. بصورت عمومی و تجاری نام Ormus یا M-State برای این پودر سفید رنگ پذیرفته شده است.

ثقل سنجی حرارتی نشان داد که این ماده در حرارت بالا شروع به بی وزن شدن می نماید تا جایی که حتی می تواند در هوا شناور شود. حتی در شرایط خاصی این پودر سفید طلا می تواند به خاصیت ابر رسانایی برسد و یا در ابعاد دیگر عالم طنین ایجاد نماید.

در اسطوره های یونان باستان تلاش برای یافتن این ماده بصورت “افسانه پشم طلایی” تجلی یافته، در حالیکه در کتاب مقدس می توان رد این ماده را در داستان مربوط به صندوقچه ی عهد (که به دستور خدا توسط موسی در صحرای سینا ساخته شد و نهایتا به معبد سلیمان در اورشلیم منتقل شد) جستجو نمود. در بین النهرین باستان نیز از این پودر سفید رنگ یاد شده و نام آن شم-آن-نا یا “سنگ آتش” بوده است، درحالیکه مصریان به آن “مفکات” (mfkzt) می گفتند و اسکندر نیز آنرا با نام “سنگ بهشت” می ستود.
این پودر “سنگ آتش” رازآلود، بعنوان یک ماده خوراکی و به شکل نان های مخروطی و یا بصورت معلق بر سطح آب، به پادشاهان و فراعنه اختصاص می یافت. این ماده بعنوان غذایی برای “کالبد اختری” شناخته می شد که استعداد رهبری، آگاهی ذاتی، ادراک و فراست را در نزد شاهان و رهبران ارتقا می داده است. همچنین به تازگی ارتباط مابین این ماده جادویی با راز طول عمر نیز مکشوف گشته است.

امروزه، کمپانی های متعددی در حال تولید محصولاتی هستند که بر پایه مواد M-State بنا شده اند. برخی از طلا بعنوان فلز پایه بهره می برند، و برخی دیگر نیز از مشتقات پلاتنیوم که از رسوبات کف دریاها و یا منابع زمینی ای همچون دهانه های آتشفشان ها و یا محل برخورد شهاب سنگها استحصال می شود بهره می برند. از آنجاییکه روشهای متداول آنالیز مواد فلزی، برای شناخت M-State ها نا مناسب و نا کارآمد است لذا می توان گفت که هنوز بسیاری از تواناییهای این ماده در پرده ی ابهام باقی مانده است.

فیلسوف قرن هفدهم، ایرنائوس فیلالِتِس (فردی که مورد احترام آیزاک نیوتن، روبرت بویل، الیاس اشمول و دیگر اعضای کالج سلطنتی بریتانیا در عصر خود بوده است)، اثری را در سال 1667 نگاشت با نام “راز، بر ملا شد”. وی در این مقاله به بحث پیرامون “سنگ فلاسفه” می پردازد که تا آن زمان به اشتباه به “هر ماده ای که فلزات را به طلا تبدیل کند” گفته می شد.

فیلالتس مستقیماً به اصل موضوع می پردازد و آنچنانکه از اسناد می توان فهمید، وی سنگ فلاسفه را خودِ طلا می داند و اعلام می کند که به خلوص رساندن طلا می بایست تلاشی باشد که فلاسفه به انجام می رسانند. او می افزاید: ” سنگ ما چیزی نیست جز طلا که به بالاترین درجه خلوص و لطافت ( نرمی) رسیده باشد. بدان سنگ می گوییم چراکه خواص ذاتی آن اینگونه نشان می دهد؛ این ماده جلوی آتش را می گیرد همانطور که مابقی سنگها نیز اینچنین می کنند. در گونه ی خود این ماده همان طلا است، اما خالص تر از هر خالصی؛ این ماده ای جامد و نسوز است همانند سنگ، اما شکل ظاهری آن مانند پودری خالص و نرم است”.

چند قرن زودتر در سال 1416 شیمی دان فرانسوی، نیکولاس فلامل، می نویسد که وقتی فلز ناب در نهایت کمال آماده سازی شد، پودر عالی و سفید رنگِ طلا بدست می آید، که همان “سنگ فلاسفه” می باشد.

وقتی به مصر باستان باز می گردیم، ارجاعات بیشتری را به مفکات (mfkzt) باز می یابیم که به اماکن مقدسی در آن ناحیه اشاره دارند. یکی از این اماکن مقدس (نزد مصریان باستان) معبد کارناک می باشد و گنجینه ای متعلق به تاتموسیس سوم. در دیوار نگاره های معبد کارناک در قسمتی که مربوط به فلزات است، تعدادی شئی مخروطی شکل به تصویر درآمده است و در توضیحشان قید شده که این اشیاء از طلا ساخته شده اند اما نکته عجیب نام این اشیاء مخروطی شکل است:”نان سفید!”. مشخصاً از این نان در مراسمی بهره برده می شد که مختص فراعنه بوده و آنان پس از پشت سر گذاشتن روزه ای 40 روزه با این نان مقدس روزه شان را باز می کردند و پس از این مراسم بوده که فرعون فرامین سالیانه خود را صادر می کرده است. تحقیقات بعدی ما نشان داد که این ماده ی سفید رنگ مستقیماً با افزایش ادراک و فراست و قوه ی مدیریت در ارتباط است چراکه پس از مصرف خوراکی آن توانمندی نیمه راست مغز را با توانایی نیمه ی چپ مغز برابر می گردد.

رد پای این پودر سفید را همچنین می توان از اسنادی که به اسکندر مقدونی باز می گردد جستجو نمود. همواره این داستان را از اسکندر شنیده ایم که وی بدنبال راز جاودانگی اقدام به سفر به بهشت نمود که بر اساس قراین بهشت در آنزمان سرزمین هخامنشیان، سرزمین اهورا مزدا، خدای نور و خرد بوده است. هدف وی یافتن “سنگ بهشت” بوده است که خواصی جادویی داشته از جمله افزایش عمر (جاودانگی). امروزه دانشمندان سرگرم مطالعه بر روی DNA انسان می باشند و ارتباطی را مابین پودر سفید طلا و طول عمر DNA یافته اند.

می توان خصوصیات پودر سفید طلا را به اینگونه بر شمرد:

· خاصیت ضد جاذبه در حرارت های بالا

· خاصیت ابر رسانایی در حرارت بالا

· اتصال کوانتومی به دیگر جهانهای موازی Quantum Entanglement

· عدم مشابهت با ساختار عناصر جدول مندلیف

· درصورت برهم خوردن ساختار رشته ای، با نوری بسیار درخشان منفجر می شود

· بدلیل ساختار اتمی تک رشته ای، امکان تبدیل این ماده به مواد دیگر وجود دارد

· درصورت مصرف خوراکی، افزایش کارآیی مغز انسان را در دو نیمه چپ و راست بدنبال دارد

· در صورت مصرف خوراکی، افزایش طول عمر DNA که متعاقباً طول عمر انسان را بدنبال دارد

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دلیل کذب بودن:

توسط فاشیست(فاش کننده)بزرگ جناب
:
Archimonde

نوشته اصلي بوسيله Archimonde نمايش نوشته ها
به خاطر تخیلی بودن بیش از حد مطلب یه سرچی زدم و حقیقت رو دیدم!
ایروژل اون چیزی که نوشته شده نیست و فقط چند تا مطلب پراگکنده در مورد گرد طلای خالص و ایروژل و مسائل تاریخی رو به هم ربط داده!
وقتی رفتم به ویکیپدیا و اون تصویر گل که روی شعله بود رو دیدم:
دروغهای شایع اینترنتی
با خودم گفتم اگه این در دما های بالا تبدیل به ابر رسانا می شه پس چرا این گل نمی سوزنه؟
بعدا فهمیدم خصوصیت اصلی ایروژل اصلا عایق بودنشه!
حالا اینا رو بخونید تا به عمق فاجعه پی ببرید:

Aerogel ایروژل ، دود جامد، شیشه هوایی ….
ماده‌ای قوی و بی نهایت سبک به نام ایروژل ( Aerogel ) ، میلیاردها حباب هوا که در شبکه‌ای از نانو ذرات سیلیکا ( شیشه ) و پلاستیک محبوس شده اند دارای مقاومت گرمایی خوبی بوده و عایقی عالی به شمار می‌رود و اولین بار در سال 1931 میلادی توسط شخصی به نام ساموِِئل استفان کیستلر (Steven S. Kistler) از دانشگاه بیفیک ایالت کالیفرنیای آمریکا از ژل های سیلیسی از طریق چگالش محلول آبی سیلیکات سدیم ساخته است.
آیروژل شفاف ترین و کم چگال ترین جامد شناخته شده در جهان است .98% آیروژل از هوا تشکیل شده اما با این وجود توانایی تحمل 500 تا 4000 برابر وزن خود را داراست .این ماده می تواند مساحت سطحی از250 تا 3000 متر مربع در هر گرم داشته باشد . اگر مکعبی به ضلع 1 اینچ از آن را تخت کنیم می تواند مساحت سطحی بیشتر از یک زمین فوتبال را اشغال کند
8/99 درصد حجم این ماده فضای خالی و چگالی آن (کمتر از 3 میلی گرم بر سانتیمتر مکعب) 1000 برابر کمتر از شیشه که آن هم با پایه‌ی سیلیکونی است می باشد. سبکترین ماده جامدی که بشر تا کنون توانسته بسازد.از این ماده در پروژه Stardust ( به معنای غبار ستارگان) استفاده شده است. جلوی این سفینه لایه‌ای از این ماده قرارداده شده بود تا ذرات غبار بدون تغییر شکل در آن گیر بیافتند.
ایروژل را به خاطر ماهیت نیمه شفاف و شکلی که نور در آن پخش می شود، با نام های “دود منجمد”، “دود جامد” و یا “دود آبی” هم می شناسند.
در سالهای اخیر، ایروژل از مواد دیگری نظیر آلومینیوم، کروم، قلع و کربن نیز ساخته می شود.
از ایروژل بعنوان عایق حرارتی بویژه در پروژه های فضایی استفاده شده است.
همچنین در واکنش های شیمیایی بعنوان کاتالیزور ، در صنعت رنگ بعنوان پودر، در فیلترهای تصفیه آب مورد استفاده قرار گرفته است.
از سال 2000 از آن در صنعت الیاف برای تولید پتو و لباس گرم استفاده شده است و اخیراً برای تولید راکت تنیس شرکت دانلوپ راکتی تولید نموده که ۴۰۰۰ برابر وزن خودش استقامت دارد. پیش بینی می‌شود که در صنعت لاستیک خودرو نیز استفاده شود .
ایروژل که از محصولات فناوری نانو هست با چگالی تقریبا برابر هوا ، به عنوان یک عایق حرارتی بینظیر در ساختمانها و تاسیسات قابل استفاده است حتی به عنوان شیشه پنجره می توان استفاده کرد. کار برد ایروژه بعنوان عایق لوله در بروشور نمایش داده شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به ویکیپدیا مراجعه فرمایید.

ويرايش توسط commodor : 01-12-2011 در ساعت 04:06 PM
قديمي 01-19-2011   #11 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

در رسمی شدن دین اسلام در آلمان سهیم باشید

به اسلام رای دهید
در رسمی شدن دین اسلام در آلمان سهیم باشید
به گزارش شیعه آنلاین، دین مبین اسلام هنوز در کشور آلمان به رسمیت شناخته نشده است. اخیرا یک مؤسسه دینی برای رسمی شدن دین اسلام در آلمان رفراندمی برگزار کرده و از کاربران اینترنتی خواسته که نظر خود را در این مورد بیان کنند.
متأسفانه به دلیل عدم توجه مسلمانان به این رفراندم، تا به این لحظه تعداد مخالفان رسمی شدن دین مبین اسلام و آنهایی که به گزینه "خیر" رأی داده اند، بیشتر از موافقان و آنانی است که به گزینه "بله" رأی داده اند.
از همین رو از تمام مسلمانان درخواست می کنیم با وارد شدن به لینک این سایت که در ذیل این خبر قرار دارد، در این رفراندوم شرکت کنند و برای رسمی شدن دین مبین اسلام در آلمان رأی بدهند.
گفتنی است گزینه "JA" به معنی "بله" است. پس انتخاب اين گزينه، کليد "Zur Auswertung" را فشار دهيد تا نظر شما تأييد شود.
لینک: 1
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
در رسمی شدن دین مبین اسلام در آلمان سهیم باشید!
سلام
دین مبین اسلام هنوز در کشور آلمان به رسمیت شناخته نشده است. اخیرا یک مؤسسه دینی برای رسمی شدن دین اسلام در آلمان رفراندمی برگزار کرده و از کاربران اینترنتی خواسته که نظر خود را در این مورد بیان کنند.
متأسفانه به دلیل عدم توجه مسلمانان به این رفراندم، تا به این لحظه تعداد مخالفان رسمی شدن دین مبین اسلام و آنهایی که به گزینه “خیر” رأی داده اند، بیشتر از موافقان و آنانی است که به گزینه “بله” رأی داده اند.
از همین رو از تمام مسلمانان درخواست می کنیم با وارد شدن به لینک این سایت که در ذیل این خبر قرار دارد، در این رفراندوم شرکت کنند و برای رسمی شدن دین مبین اسلام در آلمان رأی بدهند.
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
راهنمایی: سه گزینه وجود دارد که فقط یکی را می توانید با کلیک بر روی دکمه ی رادیویی (دایره) انتخاب کنید:
Ja = بله ( موافقت با رسمی شدن اسلام در آلمان )
Nein = نه ( مخالفت با رسمی شدن اسلام در آلمان )
Weiß nicht. / Ist mir egal. = نمی دانم / اهمیتی نمی دهم ( رأی ممتنع )
و در پایین دو کلید قرار دارد:
Zur Auswertung = مشاهده ی نتیجه نظر سنجی
Stimme abgeben = رأی دادن
لازم به ذکر است که تاکنون دو دین مسیحیت و یهودیت در آلمان رسمی اعلام شده است!
****لطفاً همکاری کنید****

--------------------------------------
از جراید

متاسفانه این شایعه در برخی سایت‌های خبری داخلی ذکر شده است: شیعه آن‌لاین 89/10/09
همچنین الف 89/10/12، البرزنیوز 89/10/12 و پارسینه 89/10/15 به نقل از شیعه آن‌لاین گزارش داده‌اند.
تا زمان انتشار این مطلب، تکذیب شایعهدر خبرگزاری‌ها پیدا نشده است.

---------------------------------------

خلاصه مطالب: آیا با شرکت در نظرسنجی یک موسسه آلمانی می‌توانیم به رسمی شدن دین مبین اسلام در آلمان کمک کنیم؟
  • مطلب شایعه تاریخ گذشته است: فرصت این نظرسنجی در ماه اکتبر خاتمه یافته است.
    در این شایعه از مسلمانان درخواست می‌شود که در یک نظرسنجی آلمانی شرکت کنند و با انتخاب گزینه بله، به رسمی شدن دین اسلام در آلمان کمک کنند.
    اما این نظرسنجی در ماه اکتبر (آبان ماه) خاتمه یافته است و رای دادن تاثیری در نتیجه ندارد.
    منبع: بخش پررنگ متن در ترجمه انگلیسی صفحه نظرسنجی، تقریبا چنین ترجمه‌ای دارد:
    یادداشت ویراستار: این نظرسنجی از ماه اکتبر بسته شده است - رای دادن از آن زمان امکان‌پذیر نیست. با این وجود این نظرسنجی در شبکه‌های مختلف «تبلیغ»* می‌شود - که دلیل آن برای ما معلوم نیست
    در شرح تفصیلی نکاتی پیرامون این شایعه را متذکر خواهیم شد.

شرح تفصیلی

در مورد این شایعه نکات زیر قابل تامل هستند:
  1. اگرچه متن نظرسنجی اشاره‌ای به این موضوع ندارد و مخاطب آنرا به صراحت مشخص نمی‌کند، با توجه به قرائنی مانند آلمانی بودن متن نظرسنجی و اینکه در بخش بومی (Inland/Domestic) سایت قرار گرفته است، مشخص است که قرار نیست افراد غیرآلمانی در آن شرکت کنند. بنابراین شرکت در آن به لحاظ شرعی و انسانی برای یک مسلمان (غیرآلمانی) عمل درستی به نظر نمی‌رسد.
  2. این یک نظرسنجی اینترنتی است، نه یک رفراندوم یا رای‌گیری: بنابراین نتایج آن اعتبار خاصی ندارند.
    بخصوص با توجه به محدودیت‌های نظرسنجی‌های «اینترنتی» که امکان تقلب بالایی در آن‌ها وجود دارد معمولا نتایج آنها در تصمیم‌گیری‌ها به کار بسته نمی‌شود. در نظرسنجی اینترنتی به علت ناشناس بودن شرکت‌کنندگان، امکان رای دادن چندباره وجود دارد. همچنین حتی رای دادن ماشینی و بدون دخالت انسان نیز امکان‌پذیر است و جلوگیری از آن کار ساده‌ای نیست.
  3. این نظرسنجی توسط کنسرسیوم ARD برگزار شده است که برخلاف آنچه در متن شایعه آمده است، یک موسسه دینی نیست، بلکه مجموعه‌ای از سازمان‌های تهیه و پخش خبر (رادیو و تلویزیون) است.
* نکته در مورد ترجمه یادداشت ویراستار: در زمان نوشته شدن این مطلب، گوگل کلمه beworben را درون متن به applied ترجمه می‌کند. اما همین کلمه را به تنهایی به advertised ترجمه می‌کند که ترجمه مناسب‌تری به نظر می‌رسد.

قديمي 01-26-2011   #12 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

داستان شایع شده:( آيا شيطان وجود دارد ؟)
استاد دانشگاه با اين سوال ها شاگردانش را به چالش ذهني کشاند...
آيا خدا هر چيزي که وجود دارد را خلق کرد ؟
شاگردي با قاطعيت پاسخ داد: "بله او خلق کرد"
استاد پرسيد: "آيا خدا همه چيز را خلق کرد؟"

شاگرد پاسخ داد: "بله, آقا"

استاد گفت: "اگر خدا همه چيز را خلق کرد, پس او شيطان را نيز خلق کرد. چون شيطان نيز وجود دارد و مطابق قانون که کردار ما نمايانگر ماست , خدا نيز شيطان است" شاگرد آرام نشست و پاسخي نداد. استاد با رضايت از خودش خيال کرد بار ديگر توانست ثابت کند که عقيده به خدا، افسانه و خرافه اي بيش نيست.

شاگرد ديگري دستش را بلند کرد و گفت: "استاد ميتوانم از شما سوالي بپرسم؟"

استاد پاسخ داد: "البته"

شاگرد ايستاد و پرسيد: "استاد, سرما وجود دارد؟"

استاد پاسخ داد: "اين چه سوالي است البته که وجود دارد. آيا تا کنون حسش نکرده اي؟ "

شاگردان به سوال مرد جوان خنديدند.

مرد جوان گفت: "در واقع آقا, سرما وجود ندارد. مطابق قانون فيزيک چيزي که ما از آن به سرما ياد مي کنيم در حقيقت نبودن گرماست. هر موجود يا شي را ميتوان مطالعه و آزمايش کرد وقتيکه انرژي داشته باشد يا آنرا انتقال دهد. و گرما چيزي است که باعث ميشود بدن يا هر شي انرژي را انتقال دهد يا آنرا دارا باشد. صفر مطلق (460- F) نبود کامل گرماست. تمام مواد در اين درجه بدون حيات و بازده ميشوند. سرما وجود ندارد. اين کلمه را بشر براي اينکه از نبودن گرما توصيفي داشته باشد خلق کرد."

شاگرد ادامه داد: "استاد تاريکي وجود دارد؟"

استاد پاسخ داد: "البته که وجود دارد"

شاگرد گفت: "دوباره اشتباه کرديد آقا! تاريکي هم وجود ندارد. تاريکي در حقيقت نبودن نور است. نور چيزي است که ميتوان آنرا مطالعه و آزمايش کرد. اما تاريکي را نميتوان. در واقع با استفاده از قانون نيوتن ميتوان نور را به رنگهاي مختلف شکست و طول موج هر رنگ را جداگانه مطالعه کرد. اما شما نمي توانيد تاريکي را اندازه بگيريد. يک پرتو بسيار کوچک نور دنيايي از تاريکي را مي شکند و آنرا روشن مي سازد. شما چطور مي توانيد تعيين کنيد که يک فضاي به خصوص چه ميزان تاريکي دارد؟ تنها کاري که مي کنيد اين است که ميزان وجود نور را در آن فضا اندازه بگيريد. درست است؟ تاريکي واژه اي است که بشر براي توصيف زماني که نور وجود ندارد بکار ببرد."

در آخر مرد جوان از استاد پرسيد: "آقا, شيطان وجود دارد؟"

استاد زياد مطمئن نبود. پاسخ داد: "البته همانطور که قبلا هم گفتم. ما او را هر روز مي بينيم. او هر روز در مثال هايي از رفتارهاي غير انساني بشر به همنوع خود ديده ميشود. او در جنايتها و خشونت هاي بي شماري که در سراسر دنيا اتفاق مي افتد وجود دارد. اينها نمايانگر هيچ چيزي به جز شيطان نيست."

و آن شاگرد پاسخ داد: " شيطان وجود ندارد آقا. يا حداقل در نوع خود وجود ندارد. شيطان را به سادگي ميتوان نبود خدا دانست. درست مثل تاريکي و سرما. کلمه اي که بشر خلق کرد تا توصيفي از نبود خدا داشته باشد. خدا شيطان را خلق نکرد. شيطان نتيجه آن چيزي است که وقتي بشر عشق به خدا را در قلب خودش حاضر نبيند. مثل سرما که وقتي اثري از گرما نيست خود به خود مي آيد و تاريکي که در نبود نور مي آيد.

نام آن مرد جوان: آلبرت انيشتن!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------
دلیل کذب بودن:

این داستان اگرچه در هزاران سایت ولی غیرواقعی است:

This apocryphal tale of a young Albert Einstein proving the existence of God to his atheist professor first began circulating in 2004.
- One reason we know it isn't true is that the same story was already making the rounds five years earlier with no mention of Einstein in it at all.
- Another reason we know it isn't true is that Einstein was a self-described agnostic who didn't believe in what he called a "personal God." He wrote: "[T]he word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honorable but still primitive legends which are nevertheless pretty childish."
- And, finally, we know it isn't true because Einstein was a careful thinker who wouldn't have abided the specious logic attributed to him here. As written, the argument neither disproves the existence of evil nor proves the existence of God

توضیحات کامل را از اینجا ببینید: Einstein Proves God Exists - Urban Legends
نوشته را پسندیده است :
قديمي 3 هفته پيش   #13 (لینک نوشته)
هم میهن دوست

commodor's Avatar

ارسال پیام خصوصی

آیا شخصیت شناسی بر اساس ماه تولّد افراد، مبنای عقلانی دارد؟

همه جا نوشته‌هایی می بینید که بر مبنای ماه تولد افراد ، روحیات و خلق و خوی آنها را حدس میزنند. از نشریات زرد گرفته تا سینی فست فودها و پیج ها و سایت های مختلف. این شخصیت شناسی تا به چه حد می تواند درست باشد؟

اختربینی مدعی رابطه ای علّی بین نشانه های غیب گویی (ستارگان و سیارات) و رویدادهای متناظر با آنهاست. این دیدگاه مبتنی بر باورهای بابِلیان است که معتقد بودند هر یک از هفت سیاره تاثیرگذار بر زندگی ما (خورشید، ماه، تیر، زهره، بهرام، کیوان، و برجیس) تخت خدایانی است و هر یک از خدایان تاثیری متفاوتی بر زندگی ما می گذارند. اختربینان و فالگیران زمانه ما اصرار دارند که به جای واژگانی نظیر خدایان و ...، از تاثیرات اجرام آسمانی و نیروهای گرانشی و الکترومغناطیس صحبت کنند. اما نه بابِلیان و نه مجریان برنامه فریب عمومی زمانه ما هیچکدام اشاره ای نمی کنند که روابط علّی و معلولی مورد ادعای آنها بین اجرام آسمانی و امور انسانی چطور برقرار میشود. آنها مدعی اند تمامی خصوصیات جسمانی و روانی انسان ها نه از توارث و محیط آنان بلکه از آرایش خاص ستارگان و سیارات به هنگام تولدّشان نشات میگیرد. با توجه به آنچه که بابِلی ها در آن روزگار از گیتی میدانستند، چنین دیدگاهی نامعقول نبود. هرکسی می تواند ببیند که موقعیت اجرام آسمانی با فصول همبسته است. اما هیچ مدرکی در دست نیست که نشان دهد همبستگی بین شخصیت انسان ها و موقعیت ستارگان وجود دارد. آنها میگویند: مردم زاده شده تحت تاثیر سیاره یا صورت فلکی ویژه ای خصلت های انسانی، الهه ای یا جانوری برگرفته از نام آن سیاره یا صورت فلکی یا سیاره را کسب میکنند. متولدین تحت نشان آریس (حَمَل) قوچ وَش هستند. بی باک ، بی تاب، و پرانرژی، حال آنکه متولدین تحت نشان تارووس (ثور) ورزاووَش هستند – بردبار، سرسخت و لجباز! امّا اشاره ای نمی کنند که چرا و چگونه به این نتیجه رسیده اند.

تلاشهای بسیاری برای تایید آماری تاثیر آرایش ستارگان و ماه تولّد بر سرنوشت و امور انسانی صورت گرفت ولی هیچکدام با موفقیت همراه نبود.

• در 1937 فارنزورث نتوانست هیچ تناظری بین قریحه هنری و نشان طالع با خورشید در نشان لیبرا (میزان) برای تاریخ های تولد 2000 نقاش و موسیقیدان مشهور پیدا بکند.

• بُک و مِیال (1941) در بین دانشمندان فهرست شده در راهنمای دانشمندان the american Men of Science به چیرگی هیچ یک از نشان های منطقه البروج برنخوردند.

• بارث و بِنت (1973) برای بررسی اینکه "آیا تعداد مردانی که تحت تاثیر سیاره بهرام (مریخ) متولد شده بودند و شغلی لشگری را برگزیده بودند بیشتر از آنانی است که سراغ شغل غیرنظامی رفته بودند" دست به مطالعه آماری زد، آنان هیچ رابطه ای را پیدا نکردند.

• مک گِروی (1977) با استفاده از تعداد بسیار زیادی تاریخ تولّد، جدولی از دانشمندان و سیاستمداران تهیه کرد( در مجموع 16634 دانشمند و 6475 سیاستمدار) که در هر روز سال زاده شده بودند و محض نمونه حتی یک نشان اختربینانه که تاثیر اجرام آسمانی را بر شخصیت و سرنوشت انسان ها نشان بدهد پیدا نکرد.

• در مطالعه جدید دیگری باستِدو (1978) به طور آماری بررسی کرد که آیا انسان هایی با خصلت هایی نظیر قابلیت رهبری، آزادیخواهی، محافظه کاری، هوشمندی و 30 متغیر دیگر، که بسیاری از آنها به تاثیر اجرام آسمانی و صور فلکی منتسب می شدند تمرکزی در تاریخ های تولد خاصی دارند یا خیر، نتیجه کاملاً منفی بود.

• پژوهش های جدیدتر (کالور و ایانا) برای تعیین اینکه آیا ادعای اختربینان و طالع بینان مبنی بر وجود همبستگی بین نشان خورشید (منطقه ای که وقتی شما متولّد میشوید خورشید در منطقه البروج آنجاست) و ویژگی های بدنی از صدها نفر نظرسنجی کردند. بر خلاف آنچه مجریان برنامه فریب عمومی تمایل دارند باور کنیم ، هیچ مجموعه ای از ویژگی های جسمانی حتی با یکی از نشان ها هم جور نشدند. حتی اگر تمامی تغییراتی که طالع بینان دوست دارند در این آزمون ها لحاظ کنیم باز هم نتایج کماکان منفی خواهد بود. در پژوهش جونوس نابلیت در باب اینکه آیا روابط زاویه ای بین سیارات می تواند ویژگی شخصیتی یک فرد را پیش بینی کند یا خیر ، هیچ کدام از پیش بینی های طالع بینان با داده ها مورد تایید قرار نگرفتند.

در مطالعه ای که در Nature انتشار یافت، شان کارلسن فیزیکدان و استاد دانشگاه برکلی، به 30 اختربین معروف آمریکایی و اروپایی جداول تاریخ تولد 116 سوژه را ارئه کرد. برای هر سوژه به طالع بینان سه شرح شخصیتی ارائه شد، یکی مربوط به سوژه و دو تای دیگر با انتخاب تصادفی، آزمونی استاندارد برای اندازه گیری ویژگی شخصیتی در این برنامه لحاظ شد. وظیفه طالع بینان انطباق دادن جدول زادگاهی سوژه با شرح شخصیتی او بود. طالع بینان تنها در 34% موارد موفق بودند ، بعبارتی اگر کسی تنها حدس هم میزد به همین مقدار می رسید!

منابع:

فهم عمومی از علم و تکنولوژی (3)

A double-blind test of astrology

The Stars Down to Earth: The Los Angeles Times Astrology Column

با تشکر از عرفان کسرایی (نویسنده مقاله)

صفحه:https://plus.google.com/u/0/110818096503098546657
پاسخ

برچسب ها
اینترنتی, دروغهای, شایع

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش