|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| سينما و تلويزيون گفتگو و بحث در باب هنر و سینما و مباحث مربوط به این زمینه ها |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#16 (لینک نوشته) |
|
یــاور هـمـیشه مــؤمـــن ![]() |
Forest Gump
Green Mile Eyes Wide Shut seven Millioner Dollar Baby Shall We Dance the Others The Game ,,,
|
|
|
|
#17 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
از خارجی ها فیلم های زیادی از جمله :
رونین فرار بزرگ بازداشتگاه شماره 14 دیوانه ای از قفس پرید پاپیون لژیونر و ................ از ایرانی ها هم مادر مارمولک دوئل و ...................
وبلاگی که خوشحال میشم ببینید (کودک درون) : ز سودای جهان رستیم و رفتیم × کتاب زندگی بستیم و رفتیماگر بار گران بودیم و رفتیم × اگر نا مهربان بودیم و رفتیم خلاصه همه جوره رفتیم × می روم جایز نیست ما رفتیم |
|
|
|
|
|
#18 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
#19 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
روبان قرمز، یک تکه نان، سرعت، خانه ارواح و سربازان زندان و...
|
|
|
|
#20 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
از نظر من ......
بر باد رفته یا همون اسکارلت البته بدون سانسور تایتانیک سلطان قلبها که واقعا قشنگ بود.
|
|
|
|
#22 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
فیلم تایتانیک
مارمولک |
|
|
|
|
|
#23 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
شمال از شمال غربي....
گاو خشمگين مرد بي ستاره نابخشوده آخرين وسوسه مسيح خيابان هاي پايين شهر مرد باراني مرد عوضي (نسخه هاليوودي) سرگيجه احضار مردگان انجمن شاعران مرده سلطان كمدي دوستان خوب با چشمان بسته (اين با اوني كه تام كروز و نيوكل كيدمن بازي كردند فرق داره) دار و دسته نيويوركي ها بر باد رفته و ......... فيلم هاي ايراني : مادر سلطان قلبها روز واقعه و ...
|
|
|
#24 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
فیلمهای بود اسپنسر و ترنس هیل
فیلمهای کلینت ایست وود از جمله به خاطر یک مشت دلار اکثر فیلمهای ژان رنو تو ایران هم تمام فیلمهایی که پرویز پرستویی - رضا کیانیان و اکبر عبدی + اقای سینمای ایران استاد عزت الله انتظامی بازی کردند
|
|
|
|
|
|
#25 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
من از اونجايي كه با تيم برتون خيلي حال مي كنم اي فيلمارو خيلي دوست دارم:
the nightmare before christmas corpse bride scissorhand edvard charlie and the chocolate factory فرانك دارابونتم كه يه جورايي خداست: (majestic(jim carrey (green mile(tom hanks redemption of shawshang و سلطان كارگرداناي متفكرم كسي نيس جز استنلي كوبريك: clockwork orange space odessy doctor strangelove eyes wide shot full metal jacket shining . . . چند تا فيلم باحال ديگه: seven cast away citizen cane sent of a woman one flew over the cockoos nest و خيلي فيلماي ديگه كه الان حال ندارم بگم. |
|
|
|
|
|
#27 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
کازابلانکا هالیوودی - ویر زرا هندی - گرو هندی - مسیر سبز خارجی - درخشش خارجی و از ایرانیها متولد مهر ماه میترا حجار و فروتن
|
|
|
|
|
|
#29 (لینک نوشته) |
|
همکار قدیمی |
بر باد رفته
تایتانیک سلطان قلب ها باغبان سرعت شعله مراد برقی....! |
|