|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| هم اندیشی هم اندیشی و همفکری |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
میگه من که چیزی ندیدم...دلت تنگ نمیشه..زنگ نمیزنی...بودن و نبودن من برات مهم نیست...بقیه اگه عشقشونو 1 روز نبینن دیوونه میشن ولی تو............ چیکار کنم بفهمه منم دل دارم و دوسش دارم؟؟ |
|
|
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
هیشکی نمیتونه راهی,نظری,پیشنهادی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
بهش بگو دل داري بگو بفرمايين بفرمايين بفرمايين بريم دكتر تا مطمعا بشي دل دارم بگو قلوه و جيگرم داري اينا رو بگو درست ميشه.
|
|
|
|
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
هه ............. اگه دوسپسرته بهش یه اسمس عاشقانه بده بعد زنگ بزن باهاش لاو بترکون
تو حرفاتم از کلماتی که بش حسه تملک میده زییاد استفاده کن (من ماله توام ترکت نمیکنم تو تنها عشقمی) در مورده آقایون معجزه میکنه
|
|
|
#5 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
در مورد آقایون دیگه چی معجزه میکنه؟؟؟ ![]() ![]() فک میکردم مردا رو میشناسم اما الان اصلاااااااااااااااااااااا اااااااااااا |
|||
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#6 (لینک نوشته) | |||
|
هم میهن دوست ![]() |
|
|||
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
مگه حرفایه بدیه خودتم خوب میدونی که آقایون عاشقه اینن که رو دختر مورد علاقشون حسه مالکیت داشته باشن :دی مخصوصا اگه یکم حسودم باشن چه اشکالی داره آدم این اطمینانو بهشون بده ؟ وقتی جدا دوسش داره گرچه خیلییا ارزششو ندارن ولی شاید بینه مذکرا مردم پیداشه :دی
|
|||
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) | |||
|
محروم از فعالیت |
یکی از مهمترین این قواعد در نظر گرفتن خواست های طرف مقابل و فراهم کردن اونها در حد امکان هست طرف مقابل شما به میزان زیادی (احتمالا) این چیزهایی رو که از شما می خواد انجام میده و انتظار داره شما هم همین رو انجام بدید و چون انجام نمیدید فکر می کنه که .... اما خصلت عموم دخترا اینه (در آغاز یک رابطه) من حدس می زنم رابطه شما مدت خیلی زیادی نیست شکل گرفته! |
|||
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) | |||
|
مـــعاون نــظارت ![]() |
اون کار ها رو براش انجام بده عشق رو نمیشه در یک زمان بوجود آورد اگر به مرور زمان پیش بره خودش متوجه میشه
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
آره جدی منم همیشه همین فکرو میکردم ولی نمیشه شناختشون هیچوقت یک موجوداته غریبیین که نگوو نپرس :دی
|
|||
|
|
|
|
|
#11 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
اینکه مثلا راحت احساسمونو نشون نمیدیم یا انگار محتاطیم؟ |
|||
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) | |||
|
محروم از فعالیت |
البته نه همه دخترا در هر حال دخترا معمولا اولای یک رابطه کمتر ابراز محبت می کنن با وجود میل درونیشون ولی بعد از گذشت یک مدت از یک رابطه دخترا هم کم کم به سمت ابراز علاقه به شیوه های خیلی خیلی جذاب میرن اما گاهی وقتا دیر شده و روحیات طرف مقابلشون برای یکسان شدن با دختر عوض میشه! و دوباره یک دور باطل دیگه شکل می گیره و این بار برعکس پیشنهاد من به تو اینه که: سعی کن کم کم تغییر کنی و ابراز کنی اما نه به شکل تابلو درست وقتی که انتظار نداره یه شاخه گل بهش هدیه بده درست وقتی که انتظار نداره یکمی عاشقانه باش حرف بزن و مطمعن باش تاثیر شگرفی خواهد داشت! وقتی که می دونی خیلی خستس باش حرف بزن و سعی کن حرف زدنت ادامه دار باشه از کارش از چیزاییکه اتفاق افتاده بپرس و منتظر باش ازت بپرسه" که چی شده؟ چرا اینهمه تحویل می گیری؟!!!!" و تو مطمعنا تو دلت می خندی که عزیزم معلومه! دوستت دارم!!! |
|||
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
فک کنم این سوال منو آقایون بهتر میتونن جواب بدن.
ببینین,مثلا وقتی رفته سرکار و میدونم سرش شلوغه و بعدشم دیر میرسه خونه,نمیگم بیا دنبالم که بریم بیرون.پیش خودم میگم خسته س.اما اون میگی تو نمیخوای بیای بیرون,تو چیکار داری که من خسته م یا نه؟تو بخواه به بقیش کاری نداشته باش. بعدشم اینجوری برداشت میکنه که دوسش ندارم. |
|
|
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
خودت رو بشناس ،
انتظاراتت رو بررسی کن ، شجاعانه و صریح خواسته هات رو بهش انتقال بده ، به انتخابش احترام بگذار .
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
فقط خدا کنه قبول کنه که دوسش دارم.میترسم دیر شده باشه,چون تا حالا 2-3 بار گلایه کرده
ويرايش توسط miss_m : 04-04-2009 در ساعت 01:43 PM |
|||
|
|
|