|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| عشق و دوستی بحث و گفتگو درباره عشق و دوستی و یافتن دوستان جدید |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
از خوبيت از اميدت از حرفهاي پر از ماهت يا از چشات كه من’ كشته حتي از عصبانيتت چون اونم برام غنيمته كاش بدوني كه چه قدر دوستت دارم كاش بدوني ارزشت بيشتر از اين حرفهاست تو برام مثل باروني كه برام هميشه سبكي مياره مثل بارون از آسمون به دل عاشق من مي باره مثل بارون صدات براي دل آدمي آرام و نرمه چه خوبه بودنت چه خوبهه احساست و حتي لمس كردنت انقدر دوست دارم به اون شونه هات سرم’ بزارم’ حرفهاي دلم’ بهت بگم باهات گريه كنم باهات بخندم و هر لحظه به چشماي پر مهرت نگاه كنم چون اون چشمات من’ به زندگي بيشتر وابسته مي كنه. هر موقع صداي قشنگت’ مي شنوم دلــــم مي لرزه يه جوري اروم و هيجان زده ميشم از خودم از بودنم جدا ميشم و خودم’ به تو ميسپارم اگه تو دلم باشي باور نميكني ميگي اين دل هموني كه فكر ميكنم دوستم نداره ولي كاش از چشام بخوني كه حتي بودنت گفتنت خواستنت و همه چيزت برام از همه كس باارزش تر. مي دوني ، زندگي من مثل يه كاغذ سياه كه تو نقطه ي سفيدش هستي و هر لحظه كه عشق من به تو زياد مي شه اون نقطه به اوج خود مي رسه و بزرگتر مي شه و زندگي يه رنگ ديگه با تو مي گيره هيچ كس تو رو از من نمي تونه بگيره حتي خودت چون اسمت ، عشقت و بودنت تو دلم حك شده و محاله كه پاك شه يعني خودم هم نمي زارم پاك شه عشقت بـــــرام مثل گلهاي بهاري هر روز تازه تر مي شه به جاي اينكه تكراري شه هر روز بوي قشنگتري به خودش مي گيره عشقت برام خيلي تازه و تازه تر هست مثل بوي بارون مثل بوي ياسمن انقدر از ته دل نفس مي كشم تا بيشتر به بودنت و عشقت معتاد بشم. اما...
|
|
|
|
#2 (لینک نوشته) |
|
بانــــــوی اردیبهشت ![]() |
سلام اي بهترين.........
عزيز دلم كاش كه بدوني چقدر دوستت دارم كاشكي بدوني تو مثل باروني ئاك و بيريا.بودن تو واسه من يعني همه چيز يعني زندگي دوباره.در كنار تو بودن يعني داشتن تمام خوشبختي كه ميتونم داشته باشم. .................
اين سيگار كه ميكشم همان فريادهايي است كه نميتوانم بزنم؛ همان دلتنگي هايي كه روز به روز پيرترم ميكند؛ همان خاطراتيست كه نه تكرار ميشوند نه فراموش؛ همان دردهايي است كه درمان ندارد; همان تنهايي است كه كسي پرش نميكند؛ من اين سيگار را دوست ميدارم... |
|
|
|
|
|
#3 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
اره والله.................. |
|||
|
|
|
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#4 (لینک نوشته) |
|
عزيز دلم فقط ميخوام با تو باشم اگه روزي مرا ترك كني مطمئن باش كه يك روز هم دوام نخواهم اورد و خواهم مرد.به تو قول دادم كه باتوام سر قولم خواهم ماند اگر تو نماني
اگر........................... |
|
|
|
|
|
#5 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
جالبه باید یکی بنویسم
|
|
|
#6 (لینک نوشته) | |||
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|||
|
|
|
|
|
#7 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
باشه مینویسم به موقش
|
|
|
|
|
|
#8 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
منتظریم دادا
|
|
|
|
|
|
#9 (لینک نوشته) |
|
عزيز دلم كاشكي هر چه زودتر بياي و منو از تنهايي در اري.كاشكي وقتي مياي زمان هيچ وقت نگذره و بتونم هميشه پيشت باشم.نميخوام حتي يك لحظه هم دور از تو باشم دلم نميخواد دستهام از دستاي مهربون تو جدا شه................................
|
|
|
|
|
|
#10 (لینک نوشته) |
|
امروز دستانم را مهربانتر از هميشه در دستانت گذاشتم و موسيقي زيبايي شروع دوباره سبز در بهاري با شكوه تر نواختم و بي پروا به استقبال زندگي دوباره رفتم و بهاري تر از هميشه قلبم را رنگ زدم . رنگ عشقي دوباره به زنده بودن و زندگي كردن در كنار تو
|
|
|
|
|
|
#11 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
مینویسم به زودی
|
|
|
|
|
|
#12 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
ای عاشقا ای عاشق دل را چراغانی کنید
ای عاشقا ای عاشق دل را چراغانی کنید ای عاشقا ای عاشق دل را چراغانی کنید |
|
|
|
|
|
#13 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
دوست عزیز همه جا یک پست نفرستیو یک کم زحمت نوشتن به خودت بدی خیلی بهتره
|
|
|
|
|
|
#14 (لینک نوشته) |
|
در هر لحظه به حضور تو نيازمندم.چه چيزي جز لطف تو ميتواند در روزهاي افتابي و ابري با من بماند اگر تو با من بماني هميشه پیروزم
|
|
|
|
|
|
#15 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
چه خوب
|
|