|
|
|
|||||||
عضویت در هم میهن
|
شبکه اجتماعی
|
پخش زنده |
میکروبلاگ |
کاربران آنلاین |
گروه ها |
| عشق و دوستی بحث و کفتگو درباره عشق و دوستی و یافتن دوستان جدید |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
| نوشته را پسندیده است : |
|
|
#76 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
من كه دقيقا نمي دونم بايد چطوري باشم ولي ادماي مهربون /سنگين يا بهتره بگم نجيب كه روابت عمومي قوي دارن و به خوبي از كلمات استفاده ميكننخوشم مياد
|
|
|
|
|
|
#77 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
Man Aval Jazab Nabodam Vali 2 , 3 Sale Ke Jazab Shodam . Az Zaher Va Chehre Kheyli Talash Kardam. Hala Minevisam: 1-harooz 3bar Sorateto Ba Sabon Beshori Ta Postet Roshan Beshe. 2-mask Sorat Bezani- 3-mohato Model Bedi 4-lebase Fashen Ham Lazem.
|
|
|
|
|
|
#79 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
In Karha Ro Ke Goftam Anjam Bede . 80 Darsad Tasir Dare, Vali Bayad Bedonim Hame Chiz Daste On Balayi Ke 4kheresham Hastam.
|
|
|
|
|
|
#80 (لینک نوشته) |
|
هم میهن دوست ![]() |
کمی مغرور بودن کنار همه اونایی که دوستان گفتن خوبه و شوخی کردن که هردوشو من دارم
جیر جیرک به خرس گفت:عاشقت شدم خرس گفت الان وقت خواب زمستونیه منه باشه وقتی 6ماه دیگراز خواب بیدار شدم با هم صحبت میکنیم (چه بی احساس) وقتی خرس از خواب بیدار شد جیرجیرک را ندید نمیدونست جیرجیرکا فقط 3روز عمر میکنن... |
|
|
|
|
|
#81 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
هیچ وقت دورو نباش دروغ نگو خودت باش یه کم مغرور باشبا مرام باش ولی با سیاست
|
|
|
|
#82 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
عشقوالاترینهدیهخداونداست این هنر را بیاموز دوباره دلم برایت تنگ شده... خیلی دوستت دارم... دوس دارم بیایی و خوشحالم کنی با آمدنت شادی به قلبم باز می آیدو معنی زندگی و عشق را میفهمم با وجود تو است که هرساعت آزادم و با تمام وجودم تو و با تو بودن را درک می کنم و سعی می کنم لحظه به لحظه قدر تو را بدانم کاش همیشه باشی و بمانی و گرنه تنها چیزی که دلخوشم می کند انتظاراست انتظارآمدن تو.... با تمام وجود دوستت دارم و برای تو خواهم ماند I Love You ![]() |
|
|
|
|
|
#83 (لینک نوشته) |
|
پسرک آبی پوش ![]() |
حالا دوست داشته باشن که چی بشه
|
|
|
|
#84 (لینک نوشته) |
|
رهگذر ![]() |
يادمون باشه که هيچکس رو اميدوار نکنيم بعد يکدفعه رهاش کنيم چون خرد ميشه ميشکنه و آهسته ميميره . يادمون باشه که قلبمون رو هميشه لطيف نگه داريم تا کسي که به ما تکيه کرده سرش درد نگيره يادمون باشه قولي رو که به کسي ميديم عمل کنيم . يادمون باشه هيچوقت کسي رو بيشتر از چند روز چشم به راه نذاريم چون امکان داره زياد نتونه طاقت بياره . يادمون باشه اگه کسي دوستمون داشت بهش نگيم برو نميخوام ببينمت چون زندگيش رو ازش ميگيريم
سلام دوستان خداکند که نظر من خوشتان آمده باشد بخاطرکه درین وقت دوست خوب بسیار کم پیدا میشود |
|
|
|
|
|
#85 (لینک نوشته) |
|
Yaho0! Helper ![]() |
کافیه خودت باشی .
|
|
|
|
|
|
#86 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
اگر کسی خودش رو دوست داشته باشه، اون وقت میتونه دیگران رو هم با همه ی خوبی و بدیشون دوست داشته باشه، و اون وقت همه دوستش خواهند داشت، یعنی کاریزماتیک میشه.
فقط کافیه خودمون رو دوست داشته باشیم. اینطوری جذاب میشیم. منظورم خودخواهی و غرور نیست، منظورم یک احترام به نفس منطقی و سالمه... |
|
|
|
|
|
#87 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
اگه می خواید دختر ها به عاشقتون بشن کافیه کم مهلشون کنید دختر ها مثل سایه می مونن اگه بهشون پشت کنی دنبالت میان ولی اگه بری طرفشون فرار می کنن
|
|
|
|
|
|
#88 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
این دختر ها سنشون از 20 بزنه بالا دیگه در به در دنبال شوهر می گردن
|
|
|
|
|
|
#89 (لینک نوشته) |
|
شمع جمع ![]() |
تنها راه جذبشون فقط کم مهل کردنشونه
ولی دنیا برعکس شده دختر ها به پسرا مهل نمی زارن |
|
|
|
|
|
#90 (لینک نوشته) |
|
شهروند هم میهن ![]() |
چه دختر چه پسر
اونهایی باسه من جذابن که خود ساخته باشن و همیشه نهایت سعی شونو می کنن اون دختری که توی روستا بزرگ شده و امکان این براش نبوده که بیشتر از دبیرستان درس بخونه اگه واقعا تاجایی که تونسته کمر همت رو بسته و درس یاد گرفته باشه برای من ارزشمند و فوق العاده جذابه اونی که نا بینا یا هر طور دیگه مثل خیلی ها از سلامتی کامل برخوردار نیس اما خود ساخته اس بسیار زیباس دختر یا پسری که با وضعیت مالی ناجور تونستن دانشگاه قبول بشن خیلی دوست داشتنی هستن و اونهایی که در شرایط بهتر یا بدتر بودن اونیکه تو ورزش موفقه هر کی تو رشته خودش فقط باید هر کاری از دستمون بر می آد دریغ نکنیم اونوق جذاب می شیم لا اقل باسه من که خودم خیلی بی اهمیت هستم جذابه
|